Tebrikler tarihe geçtiniz!

A -
A +

 Öncelikle Balıkesirspor takımını, teknik heyetini, başkanını ve yönetim kurulunu tebrik ederim. PTT 1.Lig'e çıkmak, PTT 1.Lig'de ilk senede şampiyonluğa oynamak ve kupada ülkenin dördüncü büyüğünü rahat rahat yenmek... Söylenecek tek söz; bravo.

Mustafa Reşit Akçay'ın, bu ağır yenilginin camiada kriz oluşturmaması adına gerekli önlemleri alacağını düşünüyorum. Vereceği demeçlerle taraftarı, başkanı, yönetim kurulunu, hatta belki de ülkenin önemli entelektüellerini, alınan bu ağır mağlubiyeti tatmin edici söylemlerle hafifletecek.
Belki de G.Antep deplasmanından galibiyetle ayrılacak ve hatta UEFA Ligi gruplarından lider çıkacak.
Bütün bu olabilirliği mümkün olan şeylere rağmen, bu mağlubiyet Trabzonspor tarihine geçecek ve bir daha asla silinmeyecek. Trabzonspor bundan sonra bir alt ligden herhangi bir takımla antrenman maçı dahi yapsa, bu rezalet önüne getirilecek.
Aldığınız ağır yenilgiyle, bu takımın renklerine gönül verenlere ne diyeceksiniz?
Trabzonspor Yönetimi, 10 gündür yıldız peşinde koşuyor. Benim naçizane önerim. Yıldız peşinde koşmayı bırakın, kimlerle yola devam edeceğinize karar verin.
Takımdaki futbolcuların yüzde 90'ına birçok şey yazmak, birçok şey söylemek istiyorum. Fakat aynı yerden geldiğim için şu an için saygısızlık yapmak istemiyorum. Arkadaşlar, siz de bu renklere saygısızlık etmeyin.
Ve son olarak Mustafa Reşit Akçay Hocama... Hocam lütfen, bir defa olsun bizlere futbol jargonuyla bir şeyler söyleyin.

MAÇIN ADAMI
Balıkesirsporlu Caner


TRABZON İÇİN KIRILMA ANI
Balıkesirspor maçı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.