Trabzonspor'da işler iyi gitmiyor

A -
A +

 Hafta içinde Balıkesirspor maçında alınan ağır yenilgi, Trabzonspor asbaşkanının yaptığı basın açıklaması ve kaleci antrenörünün istifası, Trabzonspor'da adeta bir kriz ortamı oluşturdu.

Oyun açısından moral ve güveni olmayan Trabzonspor'dan dün akşamki maçta beklentim, direnç gösterip, ne olursa olsun kazanması üzerineydi. Fakat 90 dakikanın başlamasıyla gördük ki, bu takımla bunları yapmak zor.
Sergen Yalçın'la moral ve hava yakalayan Gaziantepspor, taraftarının desteğini de yanına alınca ilk yarıda skor ve oyun üstünlüğünü kolayca yakaladı ve soyunma odasına 2-0 önde girdi.
Trabzonspor yine her zamanki gibi üretkenlikten uzak, isteksiz ve takım halinde hareket edemeyen bir grup görüntüsündeydi.
Ne kupada elenmek, ne de Gaziantepspor karşısında 2-0 geriye düşmek, ne de Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor takımının temposunu artırmaya yetmiyor.
Takımın yıldızı Onur da neticede etten kemikten. Nazar alacak tek oyuncu o olunca, sonun da olumsuz olması kaçınılmaz.
Trabzonspor'da işler iyi gitmiyor. İçeride ve sahada birçok problemin olduğunu söylüyoruz zaten. Trabzonspor Yönetimi acilen bütün sorunlarını masaya yatırmalı, bunların çözümlerini de liyakatlı kişilere bırakmalı. En önemlisi de mağlubiyetlere karşı direnç gösterecek bir takım kurmalı ya da Hocam Mustafa Reşit Akçay bu takımı hazırlamalı.

MAÇIN ADAMI
Cenk Tosun

KIRILMA ANI
Malouda'nın kafa vuruşu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.