- Onur Akay saldırıya uğradı! Kadir Doğulu iddiası gündem oldu
1 saat 49 dakika önce

Onur Akay saldırıya uğradı! Kadir Doğulu iddiası gündem oldu

Magazin yazarı olan ve ünlüler dünyasından duyurduğu kötü haberler nedeniyle 'felaket tellalı' olarak anılan Onur Akay, saldırıya uğradı. Akay, saldıran kişinin "Kadir Doğulu için" dediğini iddia etti.
 - 30 yaşındaki genç şarkıcının ölüm nedeni belli oldu
4 saat 38 dakika önce

K-Pop yıldızı Park Bo Ram’ın ölüm nedeni belli oldu

30 yaşındaki K-pop yıldızı Park Bo Ram, bir arkadaşının evinde ölü bulunmuştu. Park’ın ölüm nedeni vahim olaydan bir ay sonra ortaya çıktı.
 - Kimse bilmiyordu: Kardeşi de kendisi gibi oyuncuymuş!
5 saat 9 dakika önce

Kimse bilmiyordu: Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek’in kardeşi de oyuncu çıktı

Kızılcık Şerbeti’nde rol alan ve son dönemde uyuşturucu alırken polise yakalandığı iddialarıyla gündeme gelen Feyza Civelek, sosyal medyadaki paylaşımıyla gündeme geldi. Civelek, kardeşinin doğum gününü Instagram’dan kutladı. Annesi senarist olan Civelek’in kardeşinin de oyuncu olduğu ortaya çıktı.
 - Sevgilisine dehşeti yaşatan müzisyen hakim karşısında
6 saat 28 dakika önce

Sevgilisine dehşeti yaşatmıştı! Yüzyüzeyken Konuşuruz'un gitaristi Can Tunaboylu hakim karşısına çıktı, savunması ‘pes’ dedirtti

Sevgilisini darp ettiği gerekçesiyle hakkında 6 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenen 'Yüzyüzeyken Konuşuruz' grubu gitaristi Can Tunaboylu'nun hakim karşısına çıktı. Tunaboylu, “Kendisine isteyerek vurmadım. Tam göremedim ama yanlışlıkla darbe suratına geldi sanırım. Ben de mağdurum” diyerek savunma yaptı. Müşteki Aybike Çelik ise “Daha önce yaptığı gibi tırnaklarımı göğsüme bastırdı ve tırnaklarım kırıldı. Darp raporu almamam için evde tutuldum” dedi.
 - Zatürre tedavisi gören Türkan Şoray sağlık durumunu paylaştı
9 saat 37 dakika önce

Bir aydır zatürre tedavisi gören Türkan Şoray iyileştiğini açıkladı

Türk sinemasının ‘Sultan’ lakaplı başarılı oyuncusu Türkan Şoray, bir aydır zatürre teşhisiyle tedavi görüyordu. Uzun süredir evinde dinlenen Şoray, sosyal medyadan açıklama yaptı. Hayranlarını endişelendiren Şoray, paylaştığı fotoğrafla yüreklere su serpti.
 - Can Yaman'a 34 milyonluk teklif! Elinin tersiyle itti
11 saat 30 dakika önce

Can Yaman kendisiyle tanışmak için 1 milyon Euro teklif eden Dubaili aileyi reddetti

Kariyerine İtalya’da devam eden Can Yaman’a Dubaili bir aile, hayranı oldukları oyuncuyla tanışıp yemek yemek için 1 milyon Euro teklif etti. Ancak Yaman, teklifi reddetti.
 - Sette gerginlik! Başrol oyuncusu final öncesi veda etti
11 saat 59 dakika önce

Sandık Kokusu'nun başrol oyuncusu Metin Akdülger diziden ayrıldı! Nedeni Uğur Yücel’le kavgası mı?

Show TV’nin reytinglerde üst sıralarda yer alan dizisi Sandık Kokusu’nda sürpriz bir veda yaşandı. Sevilen yapımda Atilla karakterini üstlenen Metin Akdülger, sezon finali öncesi diziye veda etti. Akdülger’in rol arkadaşı Uğur Yücel ile arasının bozulduğu bu nedenle ayrılık kararı aldığı iddia edildi.
Magazin - Magazin
22 Mayıs 2024 - 15:08

Cannes'da gergin anlar gündem oldu!

Şarkıcı Kelly Rowland'ın gergin anları kırmızı halıda dikkat çekti. Güvenlik görevlisiyle tartışan Rowland'ın o anları sosyal medyada gündem oldu.
 - Herkes bunu konuşuyor! Bahar dizisinde dikkat çeken hareket
22 Mayıs 2024 - 10:11

Sosyal medyada herkes bunu konuşuyor! Demet Evgar'ın başrolünde olduğu Bahar dizisinde dikkat çeken hareket

Her yeni bölümde konusuyla ve başrolündeki Demet Evgar'ın oyunculuğuyla adından söz ettiren Bahar dizisi, bu kez de son bölümünde işlediği kadına şiddet konusuyla dikkatleri üzerine çekti. Dizide kullanılan bir işaret, tüm sosyal medyadan tam not aldı.
 - Güldür Güldür'de şoke eden sürpriz! Ünlü isim ekibe dönüyor
22 Mayıs 2024 - 09:10

Güldür Güldür'de şoke eden sürpriz! Ecem Erkek'in ardından bir ünlü daha ekibe dönüyor

Güldür Güldür Show'da yeni bir gelişme yaşandı. Ecem Erkek'in ekibe geri dönmesinin ardından Bilal karakteriyle tanınan Onur Buldu da ekibe dönme kararı aldı.
 - Sosyal medyadan isyan ederek hastalığını açıkladı
21 Mayıs 2024 - 16:12

Kızılcık Şerbeti oyuncusu Müjde Uzman ‘Tükendim’ diyerek isyan etti, paylaşımlarıyla sevenlerini korkuttu

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini üstlenen Müjde Uzman, hastaneye kaldırıldı. Hastane odasından serumlu fotoğraflarına yer veren oyuncu, tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıkladı. Peş peşe yaptığı paylaşımlarla ise duygularını dile getirerek insanların ne kadar zor olduğuna ve insan zorbalığına vurgu yaptı.
 - Cani eş için istenen ceza belli oldu
21 Mayıs 2024 - 14:50

Eşi Bedriye Kılıç’ı öldürdüğünü itiraf etmişti: Cani eş için istenen ceza belli oldu

Türkiye günlerce Müge Anlı’nın yayınına konu olan bu cinayeti konuşmuştu. Konya'da kaybolan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'ı eşi Tayfur Kılıç’ın öldürdüğü ortaya çıkmıştı. Tutuklanan Tayfur Kılıç, ifadesinde karısını boğarak öldürüp uçuruma attığını itiraf etmişti. Cani eş için istenen ceza belli oldu.
 - Bebekleri dünyaya geldi! İşte kızlarına verdikleri isim
21 Mayıs 2024 - 13:50

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay’ın bebekleri dünyaya geldi! İşte kızlarına verdikleri isim

İki yıl önce dünyevine giren Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, ilk bebeklerine kavuştu. Çift, dünyaya gelen kızlarına Mira Milena adını verdi.
 - Dilan Polat tahliye mi oluyor? Tutuklu fenomen Adli Tıp’ta
21 Mayıs 2024 - 12:26

Dilan Polat tahliye mi oluyor? Tutuklu fenomen Adli Tıp’ta

Cezaevinde kesici aletle kendini yaraladığı iddia edilen ve avukatının tahliyesini talep ettiği Dilan Polat, Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Sağlık sorunları yaşadığı öne sürülen Polat, içerde 1.5 saat kaldı. Muayenenin ardından cezaevine gönderilen fenomenin tahliye olup olmayacağı gönderilecek rapora göre netleşecek.
 - ‘Şifa ver Allah’ım’ diyerek ameliyat olacağını duyurdu
21 Mayıs 2024 - 11:45

Hakan Hatipoğlu ‘Şifa ver Allah’ım’ diyerek ameliyat olacağını duyurdu

Survivor All Star’ın iddialı yarışmacısı Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz ay yarıştığı düello turunda elenmişti. Survivor hayallerine veda edip ailesine kavuşan isim, endişelendiren açıklamasıyla gündeme geldi. Ameliyat olacağını duyuran Hatipoğlu paylaşımında “Şifa ver, şifayı ancak sen verirsin Allah’ım. Ameliyat sonrası inşallah beraberiz. Birkaç gün için bana müsaade” sözleriyle sevenlerinden dua istedi.
 - Evlilikte kriz mi var? Kafa karıştıran 'boşanma' açıklaması
21 Mayıs 2024 - 11:08

Evlilikte kriz mi var? Anıl Altan’ın eşi Pelin Akil’den dikkat çeken ‘boşanma’ açıklaması

2016 yılında evlenen ve iki kız çocuğu sahibi olan Pelin Akil ile Anıl Altan çiftinin son dönemde boşanacaklarına dair iddialar arttı. Bu iddialarla ilgili konuşan Pelin Akil’in yaptığı açıklama gündem oldu. Akil’in “Tabii ki de tartışmalarımız oluyor. Boşanma gibi bir durumumuz yok şu an” sözleri dikkat çekti. Ayrıca ünlü oyuncu açıklamasıyla evliliğinde sorunlar olduğunu da doğruladı.
 - Gizlice evlenmişlerdi: Nikah fotoğrafları ortaya çıktı
21 Mayıs 2024 - 10:17

Gizlice evlenen Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı’nın düğün fotoğrafları ortaya çıktı

Oyuncu ve manken Melisa Alı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı, sessiz sedasız nikah masasına oturdu. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftten Pamuk, sosyal medyada soyadını değiştirince ‘evlendiler’ olarak yorumlandı. Ünlü oyuncu son olarak kişisel Instagram hesabından düğüne ait fotoğrafları yayımladı.
 - Gözyaşı dolu eleme: ‘Gerçekten tükendim’ diyerek gitti
21 Mayıs 2024 - 09:06

Survivor’da gözyaşı dolu eleme: ‘Gerçekten tükendim’ diyerek adaya veda etti

Survivor All Star 2024’te yaprak dökümü devam ediyor. 20 Mayıs Pazartesi akşamı yaşanan eleme heyecanında bir kişi daha yarışmaya veda etti. Düelloda birbirinden iddialı 4 yarışmacı ter döktü. Finale günler kala şampiyon olma hayallerini geride bırakan isim belli oldu. İşte dün akşamki bölümde yaşananlar…
 - Yapay zekayla yaptığı şarkıyı Reynmen’e sattı
20 Mayıs 2024 - 16:51

Yapay zekayla yaptığı ‘Cennet’ şarkısını Reynmen’e sattı, tıklanma rekoru kırıyor

Söz yazarı Doğukan Sarıtaş, yapay zeka ile Reynmen’e şarkı yaptı. Üç gün önce video platformu YouTube’da yayınlanan ‘Cennet’ isimli parça kısa sürede büyük ilgi gördü, şimdiden 600 binden fazla görüntülenme aldı.
 - Cinayeti yayında itiraf etmişti: Polisleri şaşırtan istek...
20 Mayıs 2024 - 15:56

Müge Anlı canlı yayında açıkladı: Şaban Ataş’ın eski eşi Emine itirafıyla ağızları açık bıraktı! Polisleri bile şaşırtan istek

Muğla'da 22 Mart'ta ortadan kaybolan Şaban Ataş’ın cesedi, üzeri taşlarla örtülü halde bulunmuştu. Ataş’ın cinayeti Müge Anlı’nın programında konuşulmaya devam ediyor. Konuyla ilgili bugünkü yayında ilginç bir gelişme yaşandı. Müge Anlı, cinayeti itiraf eden Emine Karabulut’un ifadesini açıkladı. Cezaevindeki Karabulut’un sözleri ağızları açık bırakırken, sevgilisi Burhanettin Öztürk'ün Emine'yi görebilmek için emniyette çok istekli olduğu ve “Bir kez göreyim” dediği öğrenildi.
Magazin - Magazin
20 Mayıs 2024 - 15:18

Nişan töreninde espriler havada uçuştu! İbrahim Tatlıses konukları kahkaha krizine soktu

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, genç bir çiftin nişan törenine katıldı. Yüzükleri takan Tatlıses, gençlere “Düğünü hemen yapın, bende geleyim şarkı söyleyip yolumu bulayım” diyerek şaka yaptı. Tatlıses’in esprileri davetlileri gülme krizine soktu.
Sona Git