- Final yapıyor! Mutluluktan ağlatacak veda…
2 saat 9 dakika önce

Üç Kız Kardeş bu akşam final yapıyor! Mutluluktan ağlatacak veda…

Kanal D ekranlarında her cumartesi akşamı izleyiciyle buluşan ve tam üç sezondur devam eden ‘Üç Kız Kardeş’ dizisi final yapıyor. Dizi bu akşam ekrana gelecek 84. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak.
 - Spor salonundan paylaştı, herkes 'erimişsin' yorumu yaptı
2 saat 50 dakika önce

Şarkıcı Zara spor salonundan paylaştı, herkes 'erimişsin' yorumları yaptı

Şarkıları ve güçlü sesiyle hayranlarının beğenisini kazanan şarkıcı Zara, spor salonundan bir karesine sosyal medya hesabından paylaştı. Kilo verdiği dikkatlerden kaçmayan şarkıcı için “Erimişsin” yorumları yapıldı.
 - Yıllar sonra bir aradalar! Gözler iki ismi aradı
5 saat 15 dakika önce

Ezel dizisi oyuncuları yıllar sonra bir arada! Gözler iki ismi aradı

Türk televizyon tarihine damga vuran ve efsane isimlerin yer aldığı Ezel dizisi oyuncuları uzun süre sonra yönetmen Cam Karcı’nın doğum gününde bir araya geldi. Toplu fotoğraf çektiren ekipte Kenan İmirzalıoğlu, Sedef Avcı, Barış Falay, Rıza Kocaoğlu’nun yer aldığı kareye beğeni yağdı. Cansu Dere ve Yiğit Özşener’in yokluğu dikkat çekti.
 - Reytinglere yenik düştü, kanal fişini çekti! Final yapıyor
6 saat 8 dakika önce

Şahane Hayatım dizisi reytinglere yenik düştü! İşte final tarihi

Now TV’de izleyici ile buluşan Şahane Hayatım dizisi için final kararı alındı. Reytinglerde yetersiz kalan yapım, ikinci sezon onayı alamadığı için 30. bölümde ekran macerasını noktalayacak.
 - Boşanıyorlar mı? Açıklama geldi
7 saat 28 dakika önce

Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli boşanıyor mu? Açıklama geldi

Bir dönem fenomen dizi Çocuklar Duymasın’da canlandırdığı Duygu karakteriyle hafızalara kazınan Ayşecan Tatari ile eşi Edip Tepeli’nin boşanacağı öne sürüldü. Bu iddialara Tatari’nin annesi Aliye Uzunatağan cevap verdi.
 - Estetik yaptırdı, son haliyle sosyal medyanın diline düştü
8 saat 5 dakika önce

Estetik yaptıran Mahmut Tuncer’in değişimi şaşırttı! 62 yaşındaki türkücünün son hali…

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer bıçak altına yattı. 62 yaşındaki ismin son hali sosyal medyada gündem olurken, yorumlar da peş peşe geldi.
 - Polis aracına çarpmıştı! Menajerinden ilk açıklama
8 saat 43 dakika önce

Polis aracına çarpan Yıldız Tilbe'nin menajerinden ilk açıklama

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, dün sabah saatlerinde görevli polis memuru idaresindeki sivil araca arkadan çarpmıştı. Tilbe hakkında ‘takip mesafesi’ kuralını ihlal ettiği gerekçesiyle idari işlem yapılırken, şarkıcının menajerinden kaza hakkında ilk açıklama geldi.
 - Ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı! 'Eziyet ve işkence var'
03 Mayıs 2024 - 17:26

Fenomen Yağmur Taktaş’ın ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı! Sır perdesi aralanıyor: Eziyet ve işkence var

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Öksüz açıklamasında "Yağmur'un kaşlarının ve saçlarının ön kısımlarının tıraşlanması gibi durumlar da söz konusu. Burada bir eziyet, bir işkence var. Açık konuşmak gerekirse bu konuda bizim bir şüphemiz yok" dedi.
Magazin - Magazin
03 Mayıs 2024 - 17:10

Mesut Komiser, Arka Sokaklara geri döndü! Heyecanla beklenen bölüm bu akşam

18 yıldır devam eden Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümüyle ekrana damga vuracak. İzleyicinin merakla beklediği bölümde Mesut Komiser, uzun bir aranın ardından izleyiciyle buluşacak.
 - Yıldız Tilbe kaza geçirdi! Otomobiliyle polis aracına çarptı
03 Mayıs 2024 - 16:09

Şarkıcı Yıldız Tilbe lüks otomobiliyle polis aracına çarptı

Sahne şovları ve renkli kişiliğiyle sık sık adından söz ettiren Yıldız Tilbe, son olarak bambaşka bir haberle gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Pendik Sabiha Gökçen Havalimanı TEM Bağlantı yolunda polis memuru idaresindeki bir sivil araca çarptı.
 - Barıştılar mı? Beklenen açıklama geldi
03 Mayıs 2024 - 15:46

Doğukan Güngör ile Sıla Türkoğlu barıştı mı? Beklenen açıklama geldi

Show TV’deki Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan ve eskiden sevgili olan Doğukan Güngör ile Sıla Türkoğlu’nun barıştığı iddia edilmişti. Bir konserde yan yana görülen çift hakkında dedikodular aldı başını gitti. Konuyla ilgili çıkan haberlere yönelik Türkoğlu yaptığı açıklamada “Aramızda set arkadaşlığı dışında bir ilişki yok” ifadelerini kullandı.
 - Müzeyi andıran evinin kapılarını açtı! İçinde yok yok
03 Mayıs 2024 - 14:42

Kenan Sofuoğlu müzeyi andıran evinin kapılarını açtı! İçinde yok yok

AK Parti 27. Dönem Sakarya Milletvekili ve eski motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu evinin kapılarını açtı. 4 çocuğu ve eşiyle birlikte Sakarya’da yaşayan Sofuoğlu’nun müzeyi andıran evi görenleri şaşırttı.
 - Acun Ilıcalı’nın acı günü! ‘Canımızı kaybettik…’
03 Mayıs 2024 - 13:37

Acun Ilıcalı’nın acı günü! ‘Canımızı kaybettik…’

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın amcası Gürbüz Ilıcalı 86 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Ilıcalı, amcasıyla yan yana çekilen bir fotoğrafına da yer verip duygusal bir not düştü.
 - Alina Boz ile boşanıyorlar mı? İlk ağızdan cevap
03 Mayıs 2024 - 12:21

‘Umut Evirgen ile Alina Boz boşanıyor’ haberlerine ilk ağızdan cevap

İşletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz geçtiğimiz yıl nikah masasına oturdu. Haklarında ‘boşanıyorlar’ haberleri çıkan çiften Evirgen, iddialara ilk ağızdan cevap verdi.
 - Valeye ödediği ücretle ağızları açık bıraktı
03 Mayıs 2024 - 11:26

Fenomen Rachel Araz valeye ödediği ücretle ağızları açık bıraktı

Sosyal medyada paylaştığı videolarla adını duyuran fenomen Rachel Araz, gittiği bir alışveriş merkezinde valeye ödediği ücreti paylaştı. 950 TL’lik fişe Instagram’dan yer veren Araz “Hayatımın en pahalı valesini ödedim” notunu düştü.
 - Ünlü türkücüden bir ilk! 23 yıllık eşini paylaştı
03 Mayıs 2024 - 10:29

İzzet Yıldızhan Dubai’de! Sır gibi sakladığı eşiyle ilk kez video paylaştı, yorumlar peş peşe geldi

23 yıllık eşi Ajda Yıldızhan ile geçtiğimiz günlerde ilk kez görüntülenen türkücü İzzet Yıldızhan, eşi ve çocuklarıyla Dubai’ye gitti. Tatilde keyifli anlar geçiren aile, görüntülere sosyal medyada yer verdi. İzzet Yıldızhan, eşi Ajda Yıldızhan ile çekilen bir videosunu da paylaştı, sevenleri yorum yapmadan edemedi.
 - Çağla Ayça Altunkaya, Acun Ilıcalı'yı çıldırttı!
03 Mayıs 2024 - 10:13

Kamera karşısında isyan etti! Çağla Ayça Altunkaya, Acun Ilıcalı'yı çıldırttı!

Televizyoncu Acun Ilıcalı, bir Youtube kanalında Hull City'de geçen günlerini anlattı. Kamera karşısına sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile geçen Ilıcalı, Hull City'nin maçları esnasında yaşadıkları heyecanı anlattı. Sevgilisi Altunkaya'nın maç sırasındaki duygularının aşırı olduğunu söyleyen Ilıcalı "Bir gün beni burada yıkılmış böyle yerde taşlarken falan görebilirsiniz. Ya nasıl olur!" falan diye bir bağırıyor... Bir gün dedim ki Çağla dedim lütfen yani..."dedi. 
 - Kira kavgası! Ortalık karıştı, birbirlerine girdiler
03 Mayıs 2024 - 09:44

Balat’ta kira kavgası! Hazal Kaya’nın annesi kiracısıyla birbirine girdi

Ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın annesi Ayşegül Kaya, kiracısıyla birbirine girdi. İkilinin mahalle ortasındaki tartışmasına komşular tanık olurken, Ayşegül Kaya’nın “5 bin az! 15 bin lira isterim, değilse evimi boşalt” dediği öğrenildi.
 - Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı
03 Mayıs 2024 - 09:10

Dilan Polat hapiste intihara kalkıştı! Kayınvalidesi ve avukatından açıklama var

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında Dilan ve Engin Polat geçtiğimiz hafta hakim karşısına çıktı. Polat çiftinin tutukluluk halinin devamına karar verilirken, Dilan Polat “Kızım seni çok seviyorum, hepsi geçecek, yapmadık biz yapmadık” diye haykırdı. Öte yandan Dilan Polat’ın kendisine zarar verdiği ve intihara kalkıştığı iddia edildi. Bu iddiaları kayınvalidesi Şükran Polat doğrularken, avukatından da açıklama gecikmedi.
 - Fenomen ismin mezarı açılıp otopsi yapılacak
02 Mayıs 2024 - 17:11

Eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti! Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açılacak

Katıldığı İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD’de kaldığı evde ölü bulunmuştu. Ünlü ismin eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddiaları üzerinde durulurken, Taktaş’ın ailesinin talebi üzerine mezarı açılıp yeniden otopsi yapılacağı öğrenildi.
 - Kızdıran benzerlik! 'Artık yoruldum' deyip sitem etti
02 Mayıs 2024 - 16:34

Bahar dizisinin Umay’ını kızdıran Afra Saraçoğlu benzerliği! Sosyal medyadan sitem etti

‘Tozkoparan İskender’ ve ‘Sipahi’ dizilerinde rol alan, şimdilerde ise Show TV’nin sevilen projesi ‘Bahar’da Umay karakterini üstlenen Alisa Sezen Sever, son açıklamasıyla gündeme geldi. Sever, meslektaşı Afra Saraçoğlu’na benzetilmesine “Çok teşekkür ederim ama lütfen artık benzetmeyin beni” sözleriyle sitem etti.
Sona Git