- Ankara'da Yavaş mı Altınok mu önde?
23 Şubat 2024 - 23:22

Ankara'da Yavaş mı Altınok mu önde? Cem Küçük, AK Parti'ye sunulan anketin sonuçlarını açıkladı

Yerel seçimlere hızla yaklaşıyor. Seçim yarışının kızıştığı Ankara'da Mansur Yavaş ve Turgut Altınok'un oy oranları merak konusu olmayı sürdürüyor. Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, TGRT Haber ekranlarında AK Partiye sunulan son anket sonuçlarını açıkladı.
Medya - Medya
24 Ocak 2024 - 15:11

FOX TV ismi ve logosunu değiştirdi! İşte yeni adı...

FOX TV, isim ve logo değişikliğine gitti. Kanalın yeni adı belli oldu. RTÜK Üyesi İlhan Taşcı kanalın isminin Now TV olduğunu açıkladı.
 - İYİ Parti'den CHP ve DEM Parti’ye salvolar!
17 Ocak 2024 - 09:38

İYİ Partili Dervişoğlu’ndan CHP ve DEM Parti’ye salvolar: 'Apo’nun heykelini dikeceğiz' diyenlere selam gönderenlerle…

İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu, teröre karşı ortak duruş sergilemek için toplan Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı açıklamada CHP ve DEM Parti’ye sert sözlerle yüklendi. Dervişoğlu, "İYİ Parti, gece gündüz sıraya geçerek 'Apo’nun heykelini dikeceğiz' diyenlere selam gönderenlerle, sırtını PKK’ya yaslayanlar ve onlarla, herkesin gözü önünde açık ve şeffaf olarak hareket edenlerle aynı safta durmayacaktır." dedi.
Medya - Medya
13 Ocak 2024 - 12:49

“TRT Akademi” açıldı

Ulusal ve uluslararası alanda medya ve iletişim profesyonellerinin yetişmesine katkı sağlayacak “yenilikçi ve öncü bir medya okulu olma” hedefiyle hayata geçirilen TRT Akademi’nin tanıtım programı gerçekleşti.
Medya - Medya
09 Ocak 2024 - 14:46

Survivor Hakan diskalifiye mi oldu, elendi mi? Acun Ilıcalı Hakan’a neden kızdı?

Survivor Hakan diskalifiye oldu mu, elendi mi? | Survivor’ın 5. bölüm fragmanında Hakan’ın Bozok’u ittirmesi sonrası Acun Ilıcalı çok sinirlendi ve Hakan için “Alın bunu” talimatını verdi. Peki, Survivor Hakan diskalifiye mi olacak, elenecek mi? Survivor Hakan ceza mı alacak, ne ceza alacak merak ediliyor. İşte, Acun Ilıcalı Hakan’a neden kızdı, Hakan elendi mi? Detaylar…
Medya - Medya
08 Ocak 2024 - 17:23

İHA muhabirine birincilik ödülü

Kırklareli'de Valilik ile Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen "Cumhuriyet'imizin 100. Yılında Basın Gözüyle Kırklareli" adlı fotoğraf yarışmasında Meslekler kategorisinde İhlas Haber Ajansı Muhabiri Hüseyin Çanlı birincilik ödülü aldı.
Medya - Medya
08 Ocak 2024 - 15:10

Survivor nerede çekiliyor 2024? Survivor çekimleri nerede hangi adada yapılıyor, Dominik’te mi Panama’da mı?

Survivor nerede, hangi adada çekiliyor 2024? | Survivor 2024 nerede çekiliyor merak ediliyordu. Survivor’da çekimler genelde Panama adasında ve Dominik adasında çekiliyor. Peki, Survivor çekimleri bu sezon nerede yapılıyor? İşte Survivor nerede çekiliyor 2024? Yanıtı…
Medya - Medya
05 Ocak 2024 - 22:04

Kim Milyoner Olmak İster 7 Ocak Pazar günü yayınlanacak mı? Kim Milyoner Olmak İster bu hafta var mı?

En çok izlenen bilgi yarışması programı olan Kim Milyoner Olmak İster'in bu hafta olup olmayacağı merak edildi. Vatandaşlar özellikle 7 Ocak Pazar günü yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etti. Peki, Kim Milyoner Olmak İster 7 Ocak Pazar günü yayınlanacak mı? Kim Milyoner Olmak İster bu hafta var mı?
Medya - Medya
05 Ocak 2024 - 22:03

Masterchef'te yarı finale kalanlar kimler? Masterchef’te yarı finale yükselenler!

Masterchef’te kimler kaldı, yarı finale yükselenler kimler? | Masterchef’te adım adım finale gidiliyor. Artık yarı final aşamasına geçilmek üzere. Peki, Masterchef'te yarı finale kalanlar kimler? Masterchef’te kalan yarışmacılar merak ediliyor. İşte Masterchef’te yarı finale yükselenler!
Medya - Medya
05 Ocak 2024 - 21:57

Masterchef’te kim elendi? 5 Ocak Masterchef’te elenen yarışmacı kim oldu?

Masterchef’te kim elendi, belli oldu mu? | Masterchef’te bu akşam çeyrek final heyecanı yaşanıyor. Bir yarışmacı bu akşam eleniyor. Peki, Masterchef’te bu akşam kim elendi? İşte Masterchef’te elenen yarışmacı kim oldu, belli oldu mu? Detaylar…
Medya - Medya
05 Ocak 2024 - 21:40

Masterchef Sergen neden yok, elendi mi? 5 Ocak Masterchef Sergen nerede, niye yok?

Masterchef Sergen elendi mi, neden yok, nerede? | Masterchef yarışmacılarından Sergen’in yeni bölümde gözükmemesi üzerine Sergen elendi mi, neden yok soruları gündem oldu. Peki, Masterchef Sergen elendi mi, niye yok? İşte detaylar…
Medya - Medya
05 Ocak 2024 - 21:16

Hande Erçel'in dizisi Bambaşka Biri'nin günü mü değişti? Bambaşka Biri dizisi final mi yaptı?

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Bambaşka Biri adlı dizi istenilen reytingleri yakalayamadı. Bir kaç haftadır yayınlanmayan dizi hakkında seyircileri araştırma yaptı. Peki, Hande Erçel'in dizisi Bambaşka Biri'nin günü mü değişti? Bambaşka Biri dizisi final mi yaptı?
Medya - Medya
05 Ocak 2024 - 20:36

Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tutuklandı mı? Talu çifti hangi cezaevine götürüldüler?

150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçmaya çalışan fenomen Kıvanç Talı ve eşi Beril Talı bu sabah gözlatına alınmıştı. Çiftin sorgularının tamamlandığı bildirildi. Peki, Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tutuklandı mı? Talu çifti hangi cezaevine götürüldüler?
Medya - Medya
05 Ocak 2024 - 19:24

Kenan Işık uyandı mı? Kenan Işık kaç yıldır komada? Kenan Işık şuanda nerede?

Oyuncu ve sunucu olarak hayatımıza giren Kenan Işık, bundan 10 yıl önce yaşadığı bir kaza sonrası komaya girdi. Akabinde Kenan Işık hakkında ortaya atılan her şey sır perdesi olarak kaldı. Peki, Kenan Işık uyandı mı? Kenan Işık kaç yıldır komada? Kenan Işık şuanda nerede?
Medya - Medya
04 Ocak 2024 - 22:09

Aşka Düşman dizisinin konusu nedir? Aşka Düşman dizi oyuncuları kimler? Aşka Düşman Dizisi nerede çekiliyor?

TV8 kanalının yeni dizisi olan Aşka Düşman seyirciler tarafından merak edildi. İlk kez yayınlanan bölüm sonrası dizi hakkında yapılan araştırmada Aşka Düşman dizisinin konusu nedir? Aşka Düşman dizi oyuncuları kimler? soruları yer aldı.
Medya - Medya
04 Ocak 2024 - 14:27

Masterchef birincisi kim oldu 2024? Masterchef 1. kim oldu, kim kazandı, ne zaman belli olacak?

Masterchef birincisi kim oldu, kim kazandı 2024? | Masterchef All Star’da bu sezon kim birinci oldu merak ediliyordu. Masterchef’te finale doğru kim birinci oldu, 1. kim, belli mi soruları gündem oldu. Peki, 2024 Masterchef birincisi kim oldu? İşte Masterchef kim kazandı yanıtı ve daha fazlası…
Medya - Medya
02 Ocak 2024 - 22:08

Masterchef yeni bölüm ne zaman, hangi gün? Masterchef Türkiye çeyrek final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Masterchef yeni bölüm ne zaman, çeyrek final ne zaman yapılacak? | Masterchef Türkiye’de son 4 yarışmacı çeyrek finalden yarı finale yükselmek için yarışacak. Peki, Masterchef yeni bölümü ne zaman yayınlanacak, bu hafta yok mu? Çeyrek finalde 4 yarışmacı mutfakta hünerlerini sergileyecek. İşte, Masterchef çeyrek final ne zaman? Detaylar…
Medya - Medya
29 Aralık 2023 - 21:13

Serdar Ortaç'ın ayağı mı kesilecek? Serdar Ortaç'ın hastalığı ne?

Serdar Ortaç'ın ayağı mı kesilecek? Serdar Ortaç'ın hastalığı ne? soruları hayranları tarafından aratılıyor. Serdar Ortaç'ın geçtiğimiz gün paylaştığı fotoğraf sonrası açıklama yaptı. Hayranlarını korkutan o açıklama herkesi şaşırttı. Peki Serdar Ortaç hasta mıydı? Serdar Ortaç neden gündem oldu? | Detaylar...
Medya - Medya
28 Aralık 2023 - 19:44

2024 yılının ilk haftası neden diziler yok? 2024 yılında Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını ve Teşkilat gibi diziler devam edecek mi?

2024 yılına günler kala vatandaşların deli gibi araştırdığı konulardan biri de diziler oldu. Dizilerin 2024 yılının ilk hafta fragman vermemesi araştırıldı. Peki, 2024 yılının ilk haftası neden diziler yok? 2024 yılında diziler devam edecek mi?
Medya - Medya
25 Aralık 2023 - 23:08

Masterchef ilk ceketi kim giydi? 25 Aralık Masterchef ilk ceketi kim aldı, hangi yarışmacı kazandı?

Masterchef ilk ceketi kim aldı, kim kazandı, Mastercef 1. ceketi kim aldı? | Masterchef Türkiye’de son 7’ye kalan yarışmacılardan birisi bu akşam 5’li final için ilk ceketin sahibi oluyor. Peki, Masterchef ilk ceketi kim giydi? Masterchef izleyicileri Masterchef’te ilk ceketi alan, giyen kim oldu merak ediyor. Masterchef 1. ceketi kim giydi? İşte detaylar…
Medya - Medya
23 Aralık 2023 - 16:20

Hazal Kaya yeni diziyle ekranlara geliyor! Rol arkadaşı belli oldu

Bir süredir televizyon ekranlarında görünmeyen, son olarak Netflix’te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı’nda rol alan Hazal Kaya ekranlara dönüyor. Ünlü oyuncunun yeni projesi ve partneri belli oldu.
Sona Git