TV8’e yeni yarışma! Anlaşma tamam… Acun Ilıcalı tüm haklarını satın aldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TV8’e yeni yarışma! Anlaşma tamam… Acun Ilıcalı tüm haklarını satın aldı

MEDYA Haberleri

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya, MasterChef ve Survivor’ın ardından yeni bir program formatı satın aldı. Bilgi yarışması olduğu ortaya çıkan programın 2024’ün ilk yarısında TV8’de yayınlanması planlanıyor.

Survivor, Yetenek Sizsiniz, Var Mısın Yok Musun, O Ses Türkiye, MasterChef gibi programları satın alarak Türkiye’de yayına sunan Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya, yeni bir anlaşmaya imza attı.

2024’TE EKRANDA OLACAK

Diken.com.tr’de yer alan habere göre; Acun Medya, BBC Studios’un birçok ülkede ilgiyle takip edilen formatı ‘The 1% Club’ı satın aldı. Her bölümü 120 dakikadan oluşan 10 bölümlük formatın yapımına 2023 sonlarında başlanması ve programın 2024’ün ilk yarısında yayınlanması planlanıyor.

Yurt dışında 100 bin Euro (3 milyon TL) ödüllü programı Türkiye’de kimin sunacağı henüz bilinmiyor.

THE 1% CLUB YARIŞMA PROGRAMININ İÇERİĞİ

The 1% Club, halkın zekasını bilimsel bir araştırmayla test ediyor. Stüdyo seyircisinden oluşan 100 kişinin yer aldığı yarışma formatında, seyirciler yarışma boyunca bir dizi soruya cevap veriyor. Yarışmacıların büyük ödül olan parayı kazanabilmek için ülkenin yalnızca yüzde 1’inin cevaplayabileceği bir soruya cevap vermeleri gerekiyor. The 1% Club, soruların bir genel kültür testi değil, mantık, beyin gücü ve sağduyuyu sergileme fırsatı olduğu eğlenceli ve farklı bir yarışma programı formatı olarak biliniyor.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...