Yaprak Dökümü'nün küçük kızı Ayşe, 13 yıllık değişimi ile şaşkına çevirdi!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yaprak Dökümü'nün küçük kızı Ayşe, 13 yıllık değişimi ile şaşkına çevirdi!

MEDYA Haberleri

Yaprak Dökümü dizisinin “Ayşe” karakterine hayat veren genç oyuncu Şebnem Ceceli’nin 13 yıllık değişimi şaşkına çevirdi.

Seneler önce Reşat Nuri Güntekin tarafından kaleme alınan “Yaprak Dökümü” isimli efsane roman, 2006 senesinde aynı isim ile dizi projesine uyarlanmış ve Kanal D ekranları aracılığı ile izleyicinin beğenisine sunulmuştu. Halil Ergün, Bennu Yıldırımlar, Güven Hokna, Deniz Çakır, Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır ve Tolga Karel gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizi, 2010 yılında final yapmıştı.

4 yıllık yayın hayatı boyunca reyting rekorlarını alt üst eden ve şu an halen yayınlanan tekrar bölümleri ile dahi izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran Yaprak Dökümü dizisi, birçok ismin yıldızının parlamasını sağladı. Dağılan bir ailenin dramını konu edinen dizi sayesinde Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır gibi ünlü isimlerin önü açıldı ve bu isimler o projenin ardından çok daha geniş bir hayran kitlesine hitap etmeyi başardı.

Yaprak Dökümü'nün küçük kızı Ayşe, 13 yıllık değişimi ile şaşkına çevirdi!

Final tarihinin üzerinden 13 yıl geçmiş olmasına rağmen ekranların gelmiş geçmiş en iyi dizi projelerinden birisi olarak gösterilmeye devam edilen Yaprak Dökümü dizisi, bugün bir karakteri ile daha tekrar gündeme geldi. Dizide evin en küçük kızı olan Ayşe karakterine hayat veren genç oyuncu Şebnem Ceceli, yıllar sonra ortaya çıktı. Ceceli’nin 13 yıllık değişimi sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi.

OYUNCULUĞU BIRAKTI!

2006- 2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Yaprak Dökümü dizisinde evin en küçük kızı Ayşe’ye hayat veren Şebnem Ceceli, dizinin final yapmasının ardından oyunculuğu da bıraktı. Çocuk yaşta girmiş olduğu set ortamında daha fazla kalmak istemeyen Ceceli, belki de ailesinin de teşviği ile oyunculuk kariyerine devam etmemeyi tercih etti.

DEĞİŞİMİ OLAY OLDU!

Şimdilerde gözlerden uzak bir hayat süren ve hukuk fakültesinde okumaya devam eden Şebnem Ceceli, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile tekrar gündeme geldi. Oyunculuk eğitimi bulunmasına rağmen kariyerine hukuk alanında devam etmeye karar veren Ceceli, 13 yıllık değişimi ile nefes kesti. Ceceli’nin Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar, sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça beğenildi.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...