- Kritik görüşmenin tarihi belli oldu
30 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özel görüşmesinin tarihi belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel görüşmesinin 2 Mayıs Perşembe günü yapılacağı öğrenildi.
 - Üst düzey isimden istifa kararı geldi
55 dakika önce

İyi Parti'de 'genel başkan' depremi sürüyor! Grup Başkanvekili Erhan Usta istifa etti

İyi Parti genel başkanlığına Müsavat Dervişoğlu'nun seçilmesi sonrası başkanlık yarışında Koray Aydın'ı desteklediğini açıklayan İyi Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta'dan istifa kararı geldi.
 - Erdoğan'dan İBB'ye tepki
1 saat 40 dakika önce

Erdoğan'dan İBB'ye tepki: Edanur'u tedbirsizlik öldürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün İBB'nin çalışmaları sonucu açık kalan çukura düşerek hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur'un ölümüyle ilgili konuştu. Erdoğan, "Evvelsi gün İstanbul'un göbeğinde 5 yaşındaki evladımız göz göre göre hayatını kaybetti" ifadeleriyle Gayrettepe'deki gece kulübü yangını ve Antalya'daki teleferik facialarına da değinerek muhalefete tepki gösterdi.
 - Bakan Tunç'tan yeni anayasa mesajı
2 saat 25 dakika önce

Bakan Tunç'tan yeni anayasa mesajı: Sessiz devrim sayılan reformları hayata geçirdik

Adalet Bakanı Tunç, "Ülkemizin, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına başlarken yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğu açık" dedi. Yeni anayasa mesajı veren Tunç, "Darbe anayasasında vesayetçi ruhu ortadan kaldırmaya yönelik sessiz devrim sayılan reformları hayata geçirdik" diye konuştu.
 - Seçim sonrası beklenen anket! AK Parti neden oy kaybetti?
3 saat 17 dakika önce

Seçim sonrası beklenen anket! AK Parti neden oy kaybetti? Yüzde 51 aynı cevabı verdi: Ekonomi

Yerel seçimler sonrası AK Parti'nin neden oy kaybettiği sorusu halen merak konusu. Beklenen anket ise Asal Araştırma'dan geldi. Ankete göre, AK Parti'nin oy kaybetmesinin nedeni olarak ekonomi, enflasyon ve hayat pahalılığı gösterildi. Üstelik bu cevabı verenlerin oranı yüzde 51.9 olarak anketlere yansıdı.
 - Özgür Özel'den Yerlikaya'ya jet telefon
3 saat 36 dakika önce

CHP lideri Özel'den Bakan Yerlikaya'ya '1 Mayıs' telefonu: Kararınızı gözden geçirin

CHP lideri Özgür Özel, 1 Mayıs kararı sonrası İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak kararını gözden geçirmesini istedi. Özel, 1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de sorunsuz yapılması konusunda ana muhalefet partisi genel başkanı olarak kefil olduğunu, gerekirse CHP üyelerinin de 1 Mayıs günü görev yapabileceğini söyledi.
 - Başkandan satılık makam aracı
4 saat 10 dakika önce

AK Partili başkan 'Çok borç var' deyip makam aracını ilana koydu, kendi arabasını makam aracı yaptı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde başkanlık koltuğuna oturan AK Partili Dr. Ali Kamil Soyuak, belediyenin makam aracını 'Hastasına doktordan temiz makam aracı' başlığıyla ilama koydu. "Eski başkan halktan uzaktı, muhtemelen kilometresi uzun yolda yapıldı. Camlar filmli, eski başkan vatandaşla göz göze gelmeyi sevmezdi. Nakit ihtiyacından acil satılık, belediyenin çok borcu var" detaylarıyla araç satışa çıkarıldı. 
 - 'Altılı Masa'da yaprak dökümü!
5 saat 4 dakika önce

'Altılı Masa'nın seçim karnesi: 2 veda, 1 ayrılık iddiası

14-28 Mayıs genel seçimleri, 'Altılı Masa' için belirleyici oldu. Seçim sonuçlarının istenen gibi gelmemesi partilerde özeleştirilere sebebiyet verdi. Bunun sonucunda ise CHP'de 13 yıllık bir dönemin sonu geldi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğu yapılan kurultayla Özgür Özel'e geçti. Seçimler sonrası parti içi krizin en yoğun yaşandığı İyi Parti'de de Meral Akşener devrinin sonu geldi. Öte yandan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nun da genel başkanlık görevini bırakacağı iddia edildi.
Politika - Politika
6 saat 29 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli’yi ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimlerin ardından ilk kez MHP lideri Devlet Bahçeli görüştü.
 - İyi Parti'de Müsavat Dervişoğlu istifası
7 saat 53 dakika önce

Müsavat Dervişoğlu göreve geldi, Yomra Belediye Başkanı istifa etti

İyi Parti'de genel başkanlı koltuğuna Müsavat Dervişoğlu'nun oturmasıyla ilk istifa geldi. Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, partisinden istifa etti. Bıyık'ın "31 Mart’ta başarısızlığa yol açan politikanın yeni yönetimle devam edeceğini ve partinin başarıya ulaşamayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandığı öne sürüldü.
 - Erdoğan fatura için bu raporu bekliyor!
15 saat önce

Erdoğan fatura için bu raporu bekliyor! Oy kaybının sebepleri 14 Mayıs’ta sunulacak

Cumhurbaşkanının yoğun mesaisi başlıyor. Yarın MYK'ya başkanlık edecek olan Erdoğan'ın, önümüzdeki günlerde Özel ile de görüşmesi bekleniyor. Bugün 15.00'te Bahçeli ile görüşecek olan Erdoğan 14 Mayıs'ta düzenlenecek il başkanları toplantısında ise il başkanlarının oy kaybına yönelik raporu sonrası yeni adımlar atacak.
 - Erdoğan-Özel görüşmesi nerede olacak?
18 saat 42 dakika önce

Erdoğan-Özel görüşmesi nerede olacak? AK Parti'den açıklama geldi

Siyaset arenası bu hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasında gerçekleşecek kritik görüşmeye odaklandı. Görüşmenin nerede olacağı ve neler konuşulacağı merak konusu olmayı sürdürüyor. Konu hakkında AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.
 - Erdoğan ve Özel'in görüşmesi öncesi dikkat çeken açıklama
23 saat 58 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özel'in görüşmesi öncesi dikkat çeken açıklama: Üç madde vazgeçilmez

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Özel'le görüşmesi öncesi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Uçum, yeni anayasanın ana ilkelerine dair ipuçları vererek 'İlk üç madde milletimizin vazgeçilmezidir. Cumhuriyetimizin ilkeleri ve demokratik birikimimiz yeni anayasanın kaidesi yani en sağlam temeli olacaktır" ifadelerini kullandı. 
 - Kardeşinin işsiz olduğunu açıkladı
28 Nisan 2024 - 12:09

Özgür Özel kardeşi hakkındaki gerçeği ilk kez açıkladı

CHP lideri Özel, Manisa'daki temasları sırasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve kardeşi Barış Özel'in işsiz olduğunu söyledi. CHP lideri, "Kardeşim Adalet yürüyüşünden beri işsizdir. İş bulursa kendi bulur. Ağabeyi ana muhalefet lideri diye asla kayrılmaz" dedi. 
 - İyi Parti'nin kritik isimleri belli oldu
28 Nisan 2024 - 11:34

İyi Parti'nin kritik isimleri belli oldu

İyi Parti'de genel başkanlık seçiminin ardından GİK ve MDK üyeleri de belirlendi. GİK'te Başkanlık Divanı'nda genel başkanlık yarışında olan Tolga Akalın da yer alırken, kurulda Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz ile bir süre önce partiden istifa eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale'nin de yer alması dikkati çekti. 
 - Meclis mesaisine 'yeni anayasa' ile başlıyor
28 Nisan 2024 - 10:16

Meclis mesaisine 'yeni anayasa' ile başlıyor

Seçim ve Ramazan Bayramı tatili nedeniyle mesaisine ara veren Meclis, bu hafta yeni anayasa teklifi' ile işbaşı yapacak. Görüşmelerde fahiş fiyat artışına ağır yaptırımlar da gündemde olacak. 
 - Akşener bedelini ödedi, bırakıp gitti
28 Nisan 2024 - 02:32

Akşener bedelini ödedi, bırakıp gitti... İyi̇ Parti̇ yoluna Müsavat Dervişoğlu ile devam edecek

Meral Akşener kendi kurduğu partiye veda etti. Yerine delegelerden en çok oyu alan Müsavat Dervişoğlu geçti. Partiyi iktidara taşıyacağını söyleyen Dervişoğlu “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedi.
 - CHP’yi ikiye bölen buluşma
28 Nisan 2024 - 02:27

CHP’yi ikiye bölen buluşma... Erdoğan-Özel zirvesi̇ ana muhalefet partisini karıştırdı

Kılıçdaroğlu’nun resti, Özel’in karşılık vermesi, CHP’yi yeni bir krize soktu. Özel’i kararından döndüremeyen Kılıçdaroğlu ekibi, bu sefer de “Bize danışmadan gitme” diye ısrar ediyor.
 - Siyasetin gündemi zirve ve anayasa
28 Nisan 2024 - 02:23

Siyasetin gündemi zirve ve anayasa... Başkent sıcak bir haftaya daha adım atıyor

Merakla beklenen Erdoğan -Özel zirvesi, Kurtulmuş’un yeni anayasa turları ve İyi Parti’deki çalkantı başkenti daha da ısıtacak.
 - Seçim sonrası Meral Akşener ile görüştü mü?
28 Nisan 2024 - 00:00

Akşener ile görüştü mü? İyi Parti lideri Dervişoğlu'ndan açıklama geldi

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan seçilmesinin ardından eski başkan Meral Akşener ile görüşüp görüşmediği sorusuna cevap verdi.
 - "Dervişoğlu'nu en kısa sürede ziyaret edeceğim"
27 Nisan 2024 - 22:47

CHP lideri Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik etti: "En kısa sürede ziyaret edeceğim"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanlığına Müsavat Dervişoğlu'nun seçilmesine ilişkin memleketi Manisa'da açıklama yaptı. Özel, en kısa sürede Dervişoğlu'nu ziyaret edeceğini söyledi.
Sona Git