POLİTİKA - POLİTİKA
21 Haziran 2018 - 08:48

Bir sandıkta oy diğer sandıkta foto

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, oy pusulalarıyla çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan ve iki kez oy kullandığını iddia eden Şengül E. hakkında yürüttüğü soruşturmayı derinleştirdi. Öte yandan İHA'nın aktardığına göre Şengül E. sabah saatlerinde serbest bırakıldı.
POLİTİKA - POLİTİKA
21 Haziran 2018 - 08:46

AK Parti’ye destek için Saadet'ten istifa etti

Türkiye 24 Haziran seçimlerine doğru giderken Saadet Partisi Sincik İlçe Başkanı Ramazan Güldü, AK Parti’ye destek vermek için partisinden istifa etti.
POLİTİKA - POLİTİKA
21 Haziran 2018 - 08:43

Çavuşoğlu: Muhalefet bu milleti tanımıyor

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu seçim çalışmalarını yürüttüğü memleketi Bursa’da bir grup gazeteci ile bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
POLİTİKA - POLİTİKA
21 Haziran 2018 - 08:39

Bozdağ: Bedelli işi bu yıl içinde tamam!

Başbakan Yardımcısı ve Hükûmet Sözcüsü Bekir Bozdağ, seçim bölgesi Yozgat’ta, TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan’ın sorularını cevaplandırdı.
POLİTİKA - POLİTİKA
21 Haziran 2018 - 08:32

Başbakan Yıldırım'dan muhalefete: Bari taş koymayın

Başbakan Binali Yıldırım, "Ülkemiz sınırları ötesinde sözde 'Kürt devleti kuracam' diye Kürtlerin kanı ve canı üzerinde ülkemize bedel ödetenlere en iyi cevabı bu seçimlerde milletimiz verecek" dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
21 Haziran 2018 - 08:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Lider kadroyu hallettik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak'ta bölücü örgütünün belini kıracak operasyonların sürdüğünü belirterek, "Şimdi Amerika ile anlaşarak Menbiç'i güvenli hâle getiriyoruz" dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
21 Haziran 2018 - 03:30

Teröristleri Artık Defterimizden Çıkarmak İstiyoruz

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Membiç'ten sonra teröristlerin temizlenmesi gereken bir yer daha kaldı, o da Kandil. Kandil'e operasyonlarımızı başlattık. Allah'ın izni, sizlerin 24 Haziran'da vereceğiniz o kuvvetle o sandıkları patlatarak vereceğiniz güçle Kandil'i de başlarına yıkacağız.
POLİTİKA - POLİTİKA
21 Haziran 2018 - 03:22

'Şehitlere borç, Demirtaş'ı hapisten çıkarmak isteyenlerle ödenmez'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şehitlere olan o borç, Demirtaş'ı hapishanede ziyaret edenlerle ödenmez, onu cezaevinden çıkarmak isteyenlerle ödenmez, Afrin komutanının apoletlerini sökmek isteyenlerle ödenmez." dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
21 Haziran 2018 - 03:20

Numan Kurtulmuş: 'Büyük projeleri yarım bırakmayalım'

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş:- "Bitlis'in Güroymak, Siirt'in Aydınlar'ı gibi insanların yaşadıkları yerlerin isimlerinin bile zorla değiştirildiği günlerden, bu yerlerin isimlerinin, halkın bildiği şekliyle Norşin ve Tillo olarak kullanılabildi Kaynak: "Kürtçe Konuşmak Bu Ülkede Yasaktı"
POLİTİKA - POLİTİKA
20 Haziran 2018 - 22:42

Bakan Soylu: PKK’ya kurulduğundan beri en büyük dersi veriyoruz

İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul İkinci Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Kandil’de gerçekleştirilen operasyonları değerlendirdi. Bakan Soylu, “PKK’ya kurulduğundan beri en büyük dersi veriyoruz. Muharrem İnce sanki Kandil’in mühendisi gibi ne diyor; ‘Kandil’de adam kalmadı gerek yok gitmeye’ yok ya. Mehmetçiğimiz, oraya ay yıldızı bayrağı dikmek için heyecanlılar” dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
20 Haziran 2018 - 17:50

Akşener, Kars’ta beklediği ilgiyi görmedi

İyi Parti'nin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği mitinge katılan Akşener, beklenen ilgiyi göremeyince konuşmasını kısa kesmek zorunda kaldı.
POLİTİKA - POLİTİKA
20 Haziran 2018 - 05:30

Başbakan: Hedefimiz Kobani

Başbakan Binali Yıldırım, teröre karşı büyük mesafe aldıklarını belirterek, "Hayat normale döndü, Hakkâri'de avaz avaz 'Kahrolsun PKK' diyen binlerce insana hitap ettim" dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
20 Haziran 2018 - 05:24

Erdoğan: Menbiç'te de derslerini veriyoruz

"Fırat Kalkanı ve Afrin ile derslerini verdik. Emperyal amaçları olan ülkelerin eteği altında kantonculuk oynayanlar Menbiç'te de derslerini alıyor..."
POLİTİKA - POLİTİKA
20 Haziran 2018 - 05:00

Muhalefetin mumu pazar günü sönecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, TGRT Haber’de yayınlanan Gündem Özel programında İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın sorularını cevaplandırdı.
POLİTİKA - POLİTİKA
20 Haziran 2018 - 04:49

Bahçeli: CHP, hep kriz ve kaosa oynuyor

“Bit pazarında bezirgânlık yapan CHP’ye kulak verilirse hep aynı yalan dolan, masal. Seçim 2. tura kalırsa FETÖ, yarım kalan işgal girişimine tekrar zemin bulacaktır.”
POLİTİKA - POLİTİKA
20 Haziran 2018 - 04:41

Bakan Soylu: Demirtaş’ın bıraktığı sazı onlar devraldı

“Yazıklar olsun... Üç tane oy için, Avrupa’ya yalakalık yapıp, birilerine şirin gözükeceksiniz diye hepiniz bahar kelebekleri oldunuz”
POLİTİKA - POLİTİKA
19 Haziran 2018 - 19:08

Erdoğan muhalefete sert çıktı: 1 milyon 300 bin kişiye montaj diyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sandıktan çıkamayacaklarını anlayınca mızıkçılık yapıyorlar. 1 milyon 300 bin kişiye montaj diyorlar" dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
19 Haziran 2018 - 18:51

Akşener, Kocaeli mitinginde şok yaşadı

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in Kocaeli’de düzenlediği miting esnasında partisinin Körfez İlçe Gençlik Kolları’ndan 40 kişi istifa ederek AK Parti’ye üye oldu.
POLİTİKA - POLİTİKA
19 Haziran 2018 - 17:56

Bahçeli: Zillet ittifakından Cumhurbaşkanı çıkmaz

Samsun'da konuşan MHP Lideri Bahçeli, ''Zillet ittifakından Türkiye Cumhurbaşkanı çıkmaz. Allah'ın izniyle 24 Haziran'da Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı ilk turda seçilecek o isim de Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır'' dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
19 Haziran 2018 - 17:50

Bakan Özlü: ”Türk sanayisine bir sıçrama yaptırmayı hedefliyoruz”

​Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türk sanayisinde bir sıçrama yapmayı hedeflediklerini söyleyerek,“Türkiye'nin denizlere limanlara entegre olacak şekilde 5 mega endüstri bölgesi oluşturup Türk sanayisine bir sıçrama yaptırmayı hedefliyoruz. Bunun çalışmasını yaptık. Aynı zamanda odak sektörler bunlar da kimya, ilaç, makine ve teçhizat, otomotiv, elektronik ve gıda sanayi. 5 ana sanayi dalı. Biz iki dönemde Türk sanayisinin cirosunu dengeli bir senaryoyla 350 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Şuanda 147 milyar dolar. Bütün bu çalışmalarımızın hepsinin altında 1.5 yıllık bir çalışma vardır” dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
19 Haziran 2018 - 17:37

Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Kürtleri dışlayan terbiyesiz, karşısında beni bulur

Van mitinginde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede hangi Kürt sadece Kürt olduğu için dışlanıyor? Varsa böyle bir terbiyesizlik yapan karşısında önce beni bulur" dedi.
Başa Dön