Politika - Politika
22 dakika önce

Özgür Özel-Kılıçdaroğlu görüşmesinin saati belli oldu

CHP lideri Özel, bugün Ahlatlıbel Tesisleri'nde eski CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Görüşmenin saat 19.00'da yapılması bekleniyor.
 - İyi Parti'de GİK toplandı: İşte yeni başkanlık divanı
2 saat 11 dakika önce

İyi Parti'de GİK toplandı: İşte yeni başkanlık divanı

Müsavat Dervişoğlu'nun yeni genel başkan seçilmesinin ardından İyi Parti'nin yeni başkanlık divanı belli oldu. Süleyman Nevzat Korkmaz, Ali Coşkun ve Mümtaz Çoban da Dervişoğlu'nun başdanışmanları olarak görevlendirildi. Ümit Özlale, Uğur Poyraz, Enver Yılmaz ve Ayyüce Türkeş gibi isimler divanda yer aldı.
 - 'Boş koltuk' krizine ilk açıklama
2 saat 41 dakika önce

Özgür Özel'den 'boş koltuk' krizine ilk açıklama

CHP lideri Özgür Özel, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'la AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen kritik görüşmeyi değerlendirdi. "Dünkü toplantının Türkiye demokrasisi açısından önemli bir kilometre taşı olduğunu ifade etmek isterim" diyen Özel, 'boş koltuk' sorununa ilişkin de konuştu.
 - İsrail'le ticaret durdu, Erdoğan'dan ilk değerlendirme geldi
4 saat 3 dakika önce

İsrail'le ticaret durdu, Erdoğan'dan ilk değerlendirme geldi: Bu kapıyı kapattık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'le ticaretin sona erdiğini bir kez daha söyleyerek "Ticaret hacmimizi yok farz ederek bu kapıyı kapattık" dedi.
 - Kalp krizi mi geçirdi? CHP'li isim hastaneye kaldırıldı
4 saat 7 dakika önce

Kalp krizi mi geçirdi? CHP'li Bülent Tezcan hastaneye kaldırıldı

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan hastaneye kaldırıldı. CHP'li Tezcan'ın kalp krizi geçirdiği yönündeki iddialar yalanlanırken, gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
 - Bahçeli'den 1 Mayıs tepkisi!
6 saat 57 dakika önce

Bahçeli'den 1 Mayıs tepkisi: Başıbozuk güruhun vandallıkları medeniyetle bağdaşmıyor

MHP lideri Bahçeli, 1 Mayıs'taki çatışma görüntülerine tepki gösterdi. Bahçeli, "yağma, talan ve yıkımı ideoloji haline getiren başıbozuk güruhun 1 Mayıs’ta sahneledikleri vandallıklar medeniyet ve meşruiyet ölçüleriyle bağdaşmazken, Türk milliyetçilerinin tam 80 yıl evvel kanuni sınırlar içinde, fikir ve demokrasi namusuna riayet ederek yaptıkları gösteriler hala takdir ve tazimle hatırlanmaktadır" ifadelerini kullandı.
 - "İHA'lardan görüyoruz, 'Orada kimse yok' diyorlar"
9 saat 41 dakika önce

Bakan Güler'den İran'a 'terörist' tepkisi: İHA'lardan görüyoruz, 'Orada kimse yok' diyorlar

Bakan Güler, teröristi kaynağında yok etme stratejisi olduğunu söyleyip Irak ve İran'la bu konu üzerinden ilişkileri değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti sonrası iki ülke arasında bölge güvenliğinde önemli bir aşama kaydedildiğini söyleyen Güler İran için ise "Biz İranlı dostlarımızla konuşuyoruz, bakın şuraya gittiler diyoruz, biz baktık orada kimse yok diyorlar. Bu hoş değil" dedi. 
 - İsimler de politika da değişecek!
14 saat 6 dakika önce

AK Parti’de birçok şey değişecek! Erdoğan: Herkes sorumlu

AK Parti’de seçim sonuçlarına ilişkin istişareler devam ederken, parti yönetiminde beklenen değişimin olmamasına yönelik tartışmalar yapılıyor.
 - Kritik zirvede boş koltuk detayı!
02 Mayıs 2024 - 17:29

Erdoğan-Özel zirvesinde boş koltuk dikkat çekmişti: AK Parti'den açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özel görüşmesinde 'koltuk' detayı dikkat çekti. Erdoğan'ın yanındaki boş koltuk hakkında AK Partili kaynaklar 'Anlam yüklenmemesi' gerektiği yönünde açıklama yaptı. 
 - Kesin seçim sonuçları 6 Mayıs'ta açıklanacak
02 Mayıs 2024 - 17:13

Kesin seçim sonuçları 6 Mayıs'ta açıklanacak

YSK, yerel seçimlerin kesin sandık sonuçlarının 6 Mayıs'ta kamuoyu ile paylaşılacağını duyurdu.
 - TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İyi Parti'ye ziyaret
02 Mayıs 2024 - 16:09

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İyi Parti'ye ziyaret

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa turu kapsamında İyi Parti'yi ziyaret etti. Kurtulmuş ziyaretinde "Yaptığım ziyaretlerde ön yargısız bir şekilde siyasi partilerin bu konuya yaklaşmalarından dolayı memnuniyet duyuyorum" ifadelerini kullandı.
 - CHP'ye iade-i ziyarette bulunacak
02 Mayıs 2024 - 16:02

95 dakikalık kritik zirve! Erdoğan, CHP'ye iade-i ziyarette bulunacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Saat 16.05'te başlayan görüşme 1 saat 35 dakika sürdü. CHP lideri Özel, görüşmeye dair, "Olumlu bir atmosferde gerçekleşti. Olumlu sonuçlar doğuracağına dair iyimserim" dedi. Görüşmenin detayları belli oldu. Erdoğan, CHP'ye iade-i ziyarette bulunacak.
 - "Faciayı aydınlatın, sorumluları cezalandırın"
02 Mayıs 2024 - 14:20

Erdoğan: Solingen faciası aydınlatılmalı, sorumlular cezalandırılmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Çalıştayı'nda Almanya Cumhurbaşkanı ile görüşmesine değindi ve "Görüşmede Solingen faciasından 31 yıl sonra 25 Mart'ta yine aynı yerde 2'si çocuk 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Bu saldırının hiçbir karanlık nokta bırakılmadan tamamen aydınlatılması ve sorumluların da mutlaka cezalandırılması gerektiğini söyledim" dedi.
 - Kemal Kılıçdaroğlu'na hapis talebi!
02 Mayıs 2024 - 12:23

Hakaret suçlamasından yargılanıyordu: Kemal Kılıçdaroğlu'na hapis talebi

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Eski Bakan Erdoğan Bayraktar’a hakaret ettiği iddiasıyla ve milletvekili dokunulmazlığı olmadığı gerekçesiyle ‘sanık’ sıfatıyla yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcılık, Kılıçdaroğlu’nun ‘kamu görevlisine karşı görevinden dolayı alenen hakaret’ suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
 - Özgür Özel neden Taksim'e yürümedi?
02 Mayıs 2024 - 09:54

Saraçhane'de konuşma yapıp alanı terk etmişti: Özgür Özel neden Taksim'e yürümediğini açıkladı

CHP lideri Özgür Özel, 1 Mayıs kutlamalarında Saraçhane'de konuşma yaptıktan sonra alanı terk etmesi hakkında konuşup "Oradaki kitlenin provoke edileceği bir çatışma ortamının oluşturulmaya çalışıldığı aşikardı. Polisle itişip kakışmak partime yakışmaz. O barikatı ilk seçimi kazanarak kaldıracağım" dedi. 
 - Numan Kurtulmuş'un 'anayasa' turu devam ediyor
02 Mayıs 2024 - 08:54

Numan Kurtulmuş'un 'anayasa' turu devam ediyor: Sırada DEM, Saadet Partisi ve İyi Parti var

Geçtiğimiz günlerde CHP lideri Özel'le görüşen TBMM Başkanı Kurtulmuş, yeni anayasa turu çerçevesinde  DEM Parti, Saadet Partisi ve İyi Parti gruplarını ziyaret edecek.
 - AK Parti değişimi zamana yayacak
02 Mayıs 2024 - 02:42

AK Parti değişimi zamana yayacak! Süreç kongreyle başlayacak

İstanbul-Ankara başta olmak üzere birçok teşkilat yönetimi değişecek. AK Parti MYK’da beklenen üye değişimi gerçekleşmedi. Bu ani değişimin olumsuzluğa sebebiyet verebileceği öngörüsü ile zamana yayılması kararı alındığı bildirildi. Kongreye kadar uzun bir zaman olduğu, geniş bir katılımlı kamp yapılacağı, teşkilatların yanı sıra yönetim anlayışının da değişeceği öğrenildi.
 - CHP'nin eski genel başkanlarına 'Erdoğan' telefonu
01 Mayıs 2024 - 18:34

Gözler kritik görüşmede: Özgür Özel'den CHP'nin eski genel başkanlarına 'Erdoğan' telefonu

AK Parti Genel Merkezi'nde yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek olan CHP lideri Özel, kritik görüşme öncesi partisinin eski genel başkanlarını arayarak görüş alışverişinde bulundu.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı
01 Mayıs 2024 - 12:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. 
 - Muhalefete 1 Mayıs tepkisi
30 Nisan 2024 - 19:38

Erdoğan'dan muhalefete 1 Mayıs tepkisi: Taksim dayatması masum değil

Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs kutlamalarına kapatılmasının ardından başlayan tartışmalara ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim çağrısı yapan muhalefete yüklendi. Erdoğan, Taksim Meydanı'nın miting alanı olmadığını kaydederek, "Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmalarıyla 1 Mayıs'ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Bu konudaki dayatmaları masum bulmuyorum" dedi.
 - AK Partili vekilden İmamoğlu'na 'Eda Nur' tepkisi
30 Nisan 2024 - 18:34

AK Partili vekilden İmamoğlu'na 'Eda Nur' tepkisi

AK Partili Adem Yıldırım, Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Eda Nur Gezer'in yaşamını yitirmesine ilişkin, "Teftiş süreci yakında tamamlanacak. Sorumluluları cezasız bırakmayacağız" açıklamasında bulunan İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki gösterdi. Yıldırım, "Troller gibi üç maymunu oynamış; görmemiş, duymamış, bilmemiş" şeklinde konuştu.
Sona Git