Kartlarda standart yoktu

A -
A +

MHK dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş bir uygulamayla Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan son 4 müsabakaya üst üste Ali Palabıyık atadı ve müsabaka öncesi hem taraflarıı, hem de hakemi strese soktu. Trabzon’da oynanan Fenerbahçe maçları gergin ortamda seyircilerin oyuna müdahaleleri olaylar ve müsabakaların yarım kalması ile hatırlanır genelde....
Ancak dün oynanan müsabakaya baktığımızda ise maçın başlangıcından itibaren oyuncuların ve teknik adamların müsabakanın tansiyonunu yükseltmeme konusunda son derece dikkatli oldukları gözden kaçmadı. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan bu ilk Trabzon-Fenerbahçe müsabakasının atmosferi eski maçların gergin ortamının Avni Aker’de kaldığının bir göstergesiydi belki de...

İLK YARIDA KARTLARI ATLADI
Ali Palabıyık’ın böylesine bir ortamda başlayan müsabakanın ilk yarısında faul kararı verdiği iki pozisyonda kartını kullanmaması yanlıştı.
Alper’e 15. dakikada Pereira, 35. dakikada ise Kucka’nın hareketleri kesinlikle sarı kartı gerektiriyordu. Kırmızı ağır olurdu.

İKİNCİ YARIDA DOĞRU KARTLAR
Müsabakanın ikinci yarısında hakem Ali Palabıyık’ın 54. dakikada Fernandao, 63. dakikada Isla, 83. dakikada Cenk Ahmet ve 84’te Souza’ya gösterdiği sarı kartlar da yüzde yüz haklıydı.

İKİ HATALI BAYRAK
1 nolu yardımcı hakem Kemal Yılmaz ilk yarıda iki ofsayt pozisyonunda hatalı yorum yaptı, 2 nolu yardımcı Serkan Olguncan ise görevini başarıyla tamamladı.

KIRMIZIDAN YIRTTI
Uzatmalarda rakibine yaptığı faul sebebiyle sarı kart gören Pereira, ilk yarıda sarı kart görmüş olsaydı; kırmızı ile ihraç edilmiş olacaktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.