“Kontrollü darbe” yalanını neden CHP’ye söyletiyorlar

A -
A +
150 bine yakın cezaevinde olan ve ihraç edilen FETÖ’cü var malum.
Onların aileleri de var ve yaklaşık akrabalarıyla birlikte 1 milyonu buluyor.
Aileler ve akrabaların bir kısmı FETÖ elebaşına kızgın ve çocuklarının cezaevinde olmasından onu sorumlu tutuyorlar. Bunu bir kısmı dillendiremiyor, bir kısmı da alenen söylüyor.
Paralar da yavaş yavaş suyunu çekiyor. Yardımlar azaldı. Her geçen gün umutlar tükeniyor. Bakın Almanya’daki örgütlerden bile 80 bin kişi ayrıldı. Hususi denen alçaklar sürüsü tek tek ele geçiyor. En son Kayseri’deki Türkmen Petrol’ün sahibi firari Ahmet Türkmen Ankara’daki bir evde yakalandı dün. Ahmet Türkmen FETÖ’nün adliye imamıydı ve yurt dışında olduğu sanılıyordu.
Bu yüzden tabanı ayakta tutacak ve kendilerine tepki göstermelerinin önüne geçecek bir yalana ihtiyaçları vardı. Ama gelgelelim bunu onlar söylediğinde aile ve akrabaları nezdinde bir karşılığı olmuyordu. Bu yalanı CHP’ye ve onun Genel Başkanı’na söyletmekten daha güzel bir fikir olamazdı ve nitekim bunu yaptılar.
FETÖ ile bağlantıyı kurduğunu düşündüğüm bir CHP’li milletvekili önce bu fikri CHP’nin medyasında ısıttı, servis etti ve her defasında da benim yazılarımı “delil” olarak gösterdi. Sonunda işin kıvamına geldiğini düşündükleri anda da Kılıçdaroğlu’na söyletmeye başladılar.
Bu projenin nasıl gerçekleştirildiğini salı günkü yazımda delillendireceğim Sayın Kılıçdaroğlu.
O vakit delil nasıl olurmuş göreceksiniz.

FUAT UĞUR'UN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN

Benden size ekmek çıkmaz Sayın Kılıçdaroğlu;
https://turkiyegazetesi.com/yazarlar/fuat-ugur/597414.aspx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.