Bülent Turan yazdı, namussuzlar sevindi

A -
A +
Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan önceki gün bir tweet attı ve aynen şunu yazdı:
“Ak Parti’nin son dönem en büyük talihsizliği, hiçbir resmi görevi olmadan, derinlikli hiçbir konuşma yapmadan ekran ekran koşturanlara parti adına konuşuyormuş gibi muamele edilmesi.”
Bazı ana akım gazetelerde yazan soysuzlar bu tweet’e çok sevindiler ve ekranlarda Ak Parti’nin ekonomik ve siyasi politikalarını destekleyenleri isim vermeden “tetikçi” diye hedef aldılar.
Bu medyatörlerin bildiğiniz gibi çok sevdiği konuşmacılar var. Onlar da Ak Parti’nin ekonomi politikalarını, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı çok gönülden olmasa da destekliyor. Ama onların asıl sevilmelerinin nedeni, karşılarına çıkarılan şirret CHP’li ve diğer muhalif kimlikli “ekran konukları” ndan bol bol dayak yemeleri.
Ezildikleri ölçüde bu soysuzlar tarafından taltif ediliyorlar.
İşte bunun için Bülent Turan’ın tweet’i çok sevindirdi onları.
Neyse, işin esas kısmına gelelim.
Ben bu lafı, Turan’ın dediği gibi “ekran ekran dolaşan” biri olmadığım için hiç üzerime alınmadım. Sonuçta tek bir programım var, o da TGRT Haber’de Medya Kritik. Onun dışında hiçbir yere gitmiyor, hiçbir ekrana da çıkmıyorum.
Ama merak da ettim.
Acaba ekran ekran dolaşıp “Ak Parti adına konuşuyormuş gibi muamele edilenler” kimler? İsim verebilir mi Sayın Bülent Turan?
Yani demem o ki kim olduklarını bilirsek ona göre dinleriz kendilerini. Yoksa Ak Parti politikalarını destekleyen herkes zan altında kalır. Misal ekranda birileri Ak Parti’ye bindirdikçe bindirirken, Erdoğan hakkında konuşurlarken ekrana çıkanlar Acaba savunalım mı savunmayalım mı, doğru bildiklerimizi söylersek Ak Parti adına konuşuyor izlenimi verir miyiz? Bir Bülent beye sorsak mı acaba?” diye akıllarından geçirip ve susabilir.
Yoksa bu mu isteniyor?
Sonuçta hem muhalefet yanlısı hem de iktidara yakın konuşmacılar arasında “derinlikleri” açısından beğenmedikleriniz olabilir.
O yüzden kim onlar? Bu soruya yanıt verilmeli. Öyle değil mi?
Belki de Ak Parti tarafından bazı televizyonlara önerilen kimi isimlerin mıy mıy konuşmaları, onların Erdoğan’ı savunma konusundaki kifayetsizlikleri yüzünden misal Nedim Şener ile Ahmet Zeki Üçok’un Cumhurbaşkanı’nı savunmak zorunda kalışları daha çok tercih ediliyordur.
Onu da bilmiyorum.
Bu arada Salih Tuna’nın deyimiyle “AKP’li fırıldaklar” ın bu goy goyun gönüllü gerdan kıvırıcıları olduğunu görünce aklıma geldi. Belki de Bülent beyin gönlündeki konuşmacı tipi bunlardır, söylese de bir anlasak.
Zaten alışmıştık bu eski Başbakan’ın trollerinin Cumhurbaşkanı’nı savunanları kurdukları çeteyle “Pelikancı” diye yaftalayarak, medyada oluşturdukları tekelin kırılmasına öfke patlamalarıyla tepki göstererek linç etmesine. Onlar meftun oldukları CHP-HDP medyasıyla daha iyi anlaşıyorlar aslında. Bülent Turan’ın lojistik desteği hepsine iyi geldi.
Çok iyi çalışıyorlar hep birlikte. Susturarak, dışlayarak, yok sayarak…
Ak Parti 2019 seçimlerine demek ki böyle hazırlanıyor.
Tebrikler ve bol şans.
 
FUAT UĞUR'UN DİĞER YAZILARI İÇİN AŞAĞIDAKİ BAŞIKLARA TIKLAYIN
Zarrab davasının FETÖ tabanındaki çarpıcı etkisi
Bu NATO belgesi FETÖ’cü yazılım şirketlerinin eline geçti mi?
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.