YTB’nin yeni vukuatı

A -
A +
Daha neler yapacaklar Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nda merak ediyorum.
Haklarında yazdığım ve çok haklı olduğum konularla ilgili olarak üzerime troller mi salmadılar, yalanlar mı söylemediler. Hiçbir şey eksik kalmadı. Çalıştırdıkları insanları mağdur ettiler, işten çıkardılar ve Cumhurbaşkanımıza hakaret edenleri el üstünde tuttular. Bu konuda kapı gibi iki vak’ayı görmezden gelip saklamak için ellerinden geleni yaptılar. Gerçeklere tahammül gösteremeyince de oturup YTB internet sitesinde hakkımda yalanlar üzerine kurulu bir “açıklama” yayınladılar. Açıklama değil tezvirat demek daha doğru aslında. Sonra beğenmeyip kaldırdılar ve genişletilmiş olarak tekrar yayınladılar. Ardından bu “açıklama”yı gazetemize göndermek için 1. Hukuk Müşaviri Şaban Sicim’in önüne “imzala bunu” diye uzattılar. Şaban Sicim ise “Ben yazmadığım ve kontrolümden geçmeyen bir tekzip metnine imza atmam” deyince “Görevinizden istifa edin” diye baskı uyguladılar. Tabii Şaban Sicim Bakan tarafından atandığını hatırlatınca da mobbinglerden mobbing beğendi!..
Şimdi elimde bir belge var, Şaban Sicim’in YTB Başkanı Mehmet Köse tarafından özel kalem müdürlüğünde görevlendirildiğini öğreniyorum. Bu nasıl iş? Karşınızda başkanlıkta uzun süredir çalışmakta olan ve işinin ehli bir hukuk müşaviri var. Onu değerlendirmek yerine yıldırmak gibi ucuz yöntemleri tercih etmek, odasını değiştirip çeşitli mobbing uygulamalarını devreye sokmak. Ne ayıp yahu? Üstelik bu insan geçtiğimiz aylarda İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Öğrenciler mezuniyet töreninde beyin kanaması geçirmiş ve uzun süre tedavi görmüş bir insanken.
Vallahi bravo! Ne desek az size.
 
FUAT UĞUR'UN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN
TRT’yi bırak kendine bak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.