BU TOPRAKLARDA KAHRAMAN BİTMEZ!

A -
A +
Fatih Camiî vâizi "Sarıklı İhtilalci" Ali Suavi'nin arkasında Büyük Britanya Krallığı vardı. Kemeraltı Camiî vâizi "Takkeli İhtilalci"nin arkasındaysa Üst Akıl var. Habis teşebbüsün arkasında Üst Akl'ın bulunduğu bugün Türkiye'de Cumhurbaşkanından sokaktaki vatandaşa kadar herkes için ortak görüştür.
15 Temmuz gecesi, olayın bir darbe teşebbüsü olduğunun anlaşıldığı ândan, gece ikiye kadar "müttefik" merkezlerde kullanılan "taraflar" cümlesi tarihin kaydına girmiştir.
Bir darbede taraflar olur mu?
Bu ne menem mahcup edici sözdür!.
Milletin tank, top, jetini gasp etmiş, genelkurmay başkanı ve kuvvet komutanlarını rehin almış, sivillere ateş yağdıran asker kılıklı teröristler, nasıl meşru ve eşit "taraf" kabul edilir?
O akşam, Batılı başkentlerde "taraflara itidal tavsiye ediyoruz!" lakırdısından öte bir söz işitilmedi. Gece 02'den sonra darbeciler aleyhine viraj aldılar. Zoraki U dönüşünün sebebi şudur:
15/16 Temmuz 2016 gecesi, darbelerden çok çekmiş bir halk, ev kadını, kasabı manavı, aşçısı, talebesi, küçük esnafı, emeklisi ile Üstadı Azam emrindeki taşeron örgüt teröristlerini kovalayıp tankların önüne yatarak II. Haçova Meydan Muharebesi'ni kazanıyordu...
Ufukta netice görünmeye başlayınca, tebriğin adresi değişti. Hiç kimse şüphe etmesin ki bugün darbe kalkışmasını kınayanların bir çoğu, Haşhaşî Haydutlar muvaffak olsalardı "bizimkiler yine başardılar!" diye önce hararetle birbirlerine sarılacak, sonra da "İslâmî diktatör" dedikleri Recep Tayyip Erdoğan'ı devirdiler diye onlara tebrik telgrafları çekeceklerdi...
Haçova, Macaristan'dadır. "Haçova Meydan Muharebesi" 24-26 Ekim 1596 tarihinde cereyan etmiştir. Bir tarafta Türkiye İmparatorluk ordusu ve Kırım Hanlığı kuvvetleri, diğer tarafta Avusturya Arşidüklüğü öncülüğünde Papalık dahil 8 müttefik haçlı ordusu bulunmaktaydı.
Bir ara Ordumuzda bozgun başlamıştı. Düşman eline düşme tehlikesi zuhur etse gerek ric'at düşünen Sultan III. Mehmed, atına atladı. Fakat, Tac'ür Tevarih müellifi, cennet mekân Yavuz Sultan Selim Han muhasibi Hasan Can'ın babası Hoca Saadeddin Efendi, Hünkârın atının dizginlerine yapıştı:
"-Padişahım nireye gidersüz?" diye soruyordu.
Bu esnada küffar askeri, yağmaya başlamıştı. Aşçı, çırak, yamak, uşak, oduncu, çadırcı, deveci... gibi hizmetlilerimiz mutbaha koşarak tava, kepçe, merdane, oklava ne bulurlarsa onlarla yağmacılara hücum ettiler. Ateşli silahlara sahip düşman, mutfak aletleriyle mağlup edildi...
Ne kadar şükretsek az, ne kadar hamdetsek azdır. Kâinatın yegâne sahibi Allahü teâlâ, Peygamberler Peygamberi -aleyhi's salatü ves'selam- Efendimize gönderdiği aziz ve temiz İslâmın içini boşaltıp hibrit/melez bir din hâline getirmek isteyen mason kuklası "Kâinat İmamı"yla yolundakilere müsaade etmedi, dinin sahibi, dinini korudu.
15 Temmuz ihanet ve isyânının hezimete uğratılması, elindeki odunla bekleyen bacılar, oklavasıyla hain kovalayan teyzeler, tankı çalışmaz kılan esnaf, helikopteri esir alan kepçe operatörleri, tankın önüne vücutlarıyla set olan fedailer, yiğit gençler ve topyekûn kahraman milletimiz tarafından olmuştur.
Millet-Devlet ahengi bugün yeniden zirvededir.
Yavuzların, Hoca Saadeddin Efendilerin, Nene Hatunların, Sütçü İmamların torunu bu millet 15/16 Temmuz gecesi dinini, hürriyetini, istiklâlini ve istikbalini kurtarmıştır. Bu hamle, aynı zamanda kendine hizmet eden kadrolara teşekkürdür.
Bu topraklarda kahraman bitmez.
Şartlar, kahramanlarını doğurur.
Gazanız mübarek olsun! Şehidlerimize rahmet, yaralı gazilerimize geçmiş olsun!
Şer'den doğan hayr, bereketli olsun!!!
 
            OHAL
 
OHAL, 90 günlük muvakkat bir tedbirdir. İcab ederse uzatılır. 6 ay ilan edilmesi mümkünken 3 ay ilân edilmiştir. Örfi idare/sıkıyönetim ilân etme hakkı varken daha hafif bir tedbir olan OHAL kararı alınmıştır. Uzatma mecburiyetinin doğmamasını temenni ederiz.
OHAL ilânının sebebi, idareye hızlı hareket imkânı kazandırmak, mevzuatın suistimal edilmesinin önüne geçmektir. Olağanüstü hâlin, olağan hayatlarla buluşması, onların rahatsız olması mevzubahis değildir.
"Uluslararası kredilendirme notu" veren bazı şirketlerin aldığı kararlar, halkın darbecilere darbe yapması üzerine üstümüze gelen Haçlı saldırısıdır.
Herkes, huzur içinde olağan hayatına devam etsin..
Yarınlar Allah'ın izniyle çok daha güzel olacak.
Büyük bir doğumun sancılarını yaşıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.