Korakor mücadele

A -
A +

Heyecan mı istiyorsunuz işte size heyecan. Avrupa kupalarına katılmak isteyen iki takımın mücadelesi gerçekten keyifli ve kaliteliydi. Bayıldım.
Şampiyonun adı “Trabzonspor” olarak konunca Adana Demirspor ile Beşiktaş arasındaki yarış Avrupa içindi. Kerem’in nefis ortası ve Teixeira’nın golü derken, Adana Demirspor’un galibiyet için yüklenmesi takdire şayandı. Tebrikler.
Adana Demirspor mu? Kazanmak için ya gol atacaksın ya da yediğinden fazlasını. Güney ekibinin güçlü silahı Balotelli; Vida, Welinton ve Atiba üçgeni arasında sıkışıp kalsa da Samet ile beraberliği kurtarabildi.

Atiba, Necip ve Kerem

Profesyonellik öyle bir sorumluluktur ki kimsenin "iş bitti" diye kenara çekilme lüksü yoktur. Örnek mi?
Alın size 39'luk Atiba Hutchinson... Emektar Necip, kaleci Ersin ve gencecik Kerem.
Adana Demirspor’da Vargas, Yunus ve Balotelli. Sahi, “Bu Yunus Galatasaray’da oynamaz mı?”
Neyse; Kaptan Atiba ruhu, karakteri, fiziği ve lider kişiliğiyle örnek bir profesyonel.

Diğerleri nerede?

Beşiktaş'ın orta sahasına güç katması gereken -Josef’i ayrı bir yere koyuyorum- Oğuzhan ve Pjanic’e ne demeli?
Sorunlu beyler, Beşiktaş'la ödeşmek istiyorsanız biraz kendinize bakın lütfen.
Önder Karaveli, Adana Demirspor gibi güçlü bir rakibe karşı şapkandan tavşan çıkaran sihirbaz değildi elbet. Hoca üçlü savunma fantezisine kaçmadığı gibi 4-2-3-1 düzeninde Necip’i hem Atiba’nın yanında ön libero hem de sağ bekte kullanmak zorunda kaldı, 3 puan kaybedebilirdi, 1’e sevinmeli.

MAÇIN ADAMI: Vargas

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.