Terim olsa turlar mıydık?

A -
A +

Geçmiş olsun, ne yazık ki Galatasaray da Avrupa’da turist oldu. Oysa kıtadaki tek ümidimizdi. Ne diyelim, ‘Buraya kadarmış!’ Halbuki ki maçın başında ne kadar da umutlanmıştık.

Kolay goller yedik

Barcelona gibi dev bir takıma karşı ilk yarıda iki kez pozisyona giriyor ve birini gol yapıyorsan savunmada açık vermeyeceksin!
Vermeyeceksin ki, maçı kazanıp turu geçesin. Ne yazık ki; bunu başaramadık. Maçın başında Marcao ile 1-0 öne geçen Galatasaray; Torres ve Traore’ye odaklanıp merkezi boş bırakınca De Jong, Pedri yapımı gole engel olamadık. Galatasaray bu kadar mı kolay gol yer, yedi... Sadece Pedri’den mi hayır Aubameyang’dan da kolay gol yedi. Yazık. Feghouli’nin yokluğu o kadar arandı ki... Babel, Taylan ve Cicaldau o kadar etkisizdi ki...

Barcelona Barcelona’dır

Skor dengeye geldiğinde gözler Kerem, Gomis ve Babel’deydi. Hatta kulübedeki Muhammed ve Halil’de. Ancak Barcelona yine bire iki pas oyunu ve alan daraltarak Kerem’i etkisiz hale getirdi, ne Gomis’e fırsat verdi ne de hamle oyuncusu Halil’e. Ne de olsa Katalan ekibinin kalitesi var, yoksa iki kez kalemize gelip iki gol üretebilirler miydi? Soruyorum. Fatih Terim Galatasaray’ın başında olsa çeyrek final gelir miydi? Sanmıyorum çünkü iki takım arasında dağ gibi bir güç farkı var. Gerçek bu.

MAÇIN ADAMI: Xavi Hernandez

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.