Cesur Yürek (!) Güven’i arıyor

A -
A +

Skor sizi aldatmasın Beşiktaş-Hatay maçı birçok açıdan zevkliydi. Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, “Hücum futbolu” için aslında bulunmaz biri. Ne var ki, “kaybetme korkusu”na kapıldığında o Cesur Yürek karakteri siliniyor ve bu da Beşiktaş’ı hedef dışına itiyor. Halbuki en kötü karar kararsızlıktan daha iyidir.

Güven’i boşa çıkarmak!

Doğrusu Hatay maçında Karaveli’nin on bir tercihi; sistem ve oyuncu kazanmak adına güzeldi. Özellikle öndeki dörtlü; -uçta Batshuayi arkasında Ghezzal, Güven ve Larin’den oluşan ofansif kurgu- görüntü de süperdi. Özellikle Hoca’nın Teixeira yerine Güven’i forvet arkası oynatma fikri onu takımın ayrılmaz parçası yapmaktı. Ancak Onur, Boudjemaa ve maçın yıldızı Burak’ı aşamayan Güven şansını kullanamadı. Golcü Batshuayi ise attığından fazlasını kaçırınca Kartal, Aboubakar’ı arar oldu.

Emre ne yapsın?

Üç haftadır kaybetmeyen Hatay, önce oyunu geride kabul etse de Josef’in yediği basit çalımlarla maça asıldı ve Lobjanidze ile golü buldu. İlk kez Süper Lig maçında Beşiktaş kalesini koruyan 17’lik Emre ne yapsın bu gole?

MAÇIN ADAMI: Burak Öksüz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.