Resultante importante

A -
A +

G.Saray'ın tek avantajı, hiçbir avantajının olmamasıdır."

Maç öncesi böyle demiştim.
Saha, seyirci, puan durumu, kaleci, orta saha, forvet, başkan, teknik direktör hatta derbi öncesi Ersun Yanal'a takılan stent bile F.Bahçe'nin lehineydi.
G.Saray bir sol bek bulmazken F.Bahçe'de 3 alternatif var mesela. G.Saray orta saha için aylardır bir kenarda unutulmuş Ceyhun'dan medet umarken F.Bahçe "kimi kulübede oturtsa yazık olur" denilebilecek 8 isme sahipti mesela.
Kuyt, Webo, Sow'lu hücum hattı imrenilecek kalitede.
***
Küfürler, patlayıcı maddeler ve "Hepimiz Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganlarıyla başladığımız derbi adının çok gerisinde kaldı.
Koca ilk yarıda Bruma'nın taşıyıp Drogba'nın Volkan'da biten şutu, seken bomboş bir topa Gökhan Gönül'ün kötü vuruşu ve Chedjou'nun yaptırdığı ihanet gibi penaltı vardı.
***
G.Saray 'öyle de kaybediyoruz böyle de, bari cesur oynayalım' diye daha atak bir futbol sergileyebilirdi ama...
Bu, ağda Ebou ve Bruma, solda Dani ve Burak'ın sıfır desteğiyle nasıl olacaktı?
***
Fenerbahçe çok üstün oynamasa da, hak ettiği bir galibiyet aldı. İlk yarının adamı Kuyt'ın sakatlanıp ikinci yarıya çıkamaması F.Bahçe'nin de hücuma çıkamamasına sebep oldu.
Ama F.Bahçe taraftarının nefretle bağlı olduğu, pardon "en az sevdiği" Cristian'ın golü derbiyi 66'da bitirdi.
Fark büyük artık... 

MAÇIN ADAMI
Yarım devre ile Kuyt 

KIRILMA ANI
Penaltı pozisyonu 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.