Fenerbahçe'ye çalışıyor herkes

A -
A +
O eskidendi; "Sen ne güzel bulursun / Gezsen Anadolu'yu, / Dertlerden kurtulursun / Gezsen Anadolu'yu..." Şimdi dert dolu Anadolu...

Eskiden bir Anadolu takımının bir "büyük" takımdan "puan koparması" sezonda bir iki kez olurdu. Havuzun beslediği "küçük" kulüpler iyi transferlerle arayı kapattı. 
Şimdi artık galibiyet aslanın ağzında... Hakemler de büyük-küçük ayrımı yapmayınca...
F.Bahçe'nin, G.Saray'ın, Beşiktaş'ın, Trabzon'un deplasmanda zorlanmaları bu yüzden...
***
İki takımın da hedefi olunca... İki takım da kazanmaya oynayınca... İki takımın da takım yapısı mücadeleye uygun olunca...  Hareketli ve harika bir oyun çıkıyor ortaya...
Sizi bilmem ama bendeniz keyifle izledim.
***
Eşleşmenin de hayırlısı...
Mustafa Pektemek, heyula gibi Oboabona ve Viera arasından iki gol buldu; müthiş.
***
Slaven Bilic'in derdi ne, bilmiyorum.
Ya futbolcularını tanımıyor, ya kasten yapıyor. Sezon bitti, oyuncularını sürekli farklı mevkilerde denemekten vazgeçmedi. Düne kadar Pedro yedekte Necip stoperde, bugün Serdar yedekte Necip sağ bekte...
Daha önce hakeme hakaretten 4 maç ceza al, geçen hafta yayıncı kuruluşla dalaş, bu hafta rakip meslektaşınla...
Hayırdır hoca?
***
314 gün sonra golü hatırlayan Mustafa Pektemek atar da Kweuke durur mu? Son 3 haftada 4 gol atmış, bu sezon hem Fenerbahçe, hem Galatasaray, hem Beşiktaş'ın filelerini havalandırmayı başarmış tek adam, Leonard Kweuke!
Ama bence maçın kader adamı Kadhim Al Tameemi oldu; yani bildiğin Ali Adnan... Birinci penaltının oluşumunda katkısı var, ikinci penaltıyı gol yaptı, auta giden bir topu kaleci Serkan Kırıntılı'nın çevirip kendi ağlarına gönderme çabasında topu çizgiden çıkardı.
***
Ali Palabıyık umut vadeden bir hakem... Bırakın büyüsün... Penaltıları veren ilave hakem Ferhan Kestanlıoğlu... İkinci penaltıda problem yok; birincide bence bakış açısının kurbanı oldu. Mustafa Pektemek'in elini Kweuke'nin diz hizasında görünce, çektiğini düşündü.

MAÇIN ADAMI

Ali Adnan Kadhim Al Tameemi

KIRILMA ANI


Ali Adnan'ın çizgiden çıkardığı top
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.