Balonun patlamasına az kaldı!

A -
A +
Sosyal medyadan bazı CHP'li arkadaşlar, "Ekrem İmamoğlu'na çok ağır yükleniyor, haksızlık yapıyorsun" diyor.
Hiç de bile!..
Toplumun gözünün içine baka baka söylediği yalanları ve attığı iftiraları ortaya çıkarmaktan başka yaptığım bir şey yok.
Bugüne kadar kendisi hakkında yazı yazan pek çok gazeteci ve yazara dava açtı. Eğer söylediklerimde zerre-i miskal yalan veya iftira var ise bana da dava açabilir.
Ama açmayacağını siz de ben de gayet iyi biliyoruz çünkü ortaya çıkardığım yalan ve iftiraların itiraz edilecek bir tek harfi bile yok!
Bakınız arkadaşlar!
Hiçbirimiz evliya değiliz. Hepimizin sıkıştığımız durumlarda ufak tefek yalanlara başvurmuşluğu mutlaka vardır. 
26 yıldır gazetecilik yapan biriyim. Bu süre içinde yalan söyleyen pek çok siyasetçi gördüm. Ama size tüm kalbim ve bütün samimiyetimle söylemek isterim ki ben çeyrek asırlık meslek hayatımda gözünü kırpmadan yalan söyleyen iki büyük siyasetçi tanıdım.
Bunlardan biri Kemal Kılıçdaroğlu, diğeri Ekrem İmamoğlu. Mesele yalan ve iftira oldu mu bu ikilinin üstüne tanımam!
Bakın size hemen şurada Ekrem İmamoğlu'nun söylediği son büyük yalanı 3 dakikada anlatayım.
CHP adayı bugünlerde yayınladığı reklam filminde, Beylikdüzü ilçesinde yaptırdığı bir kültür merkezini ballandıra ballandıra anlatıyor, "Beylikdüzü'nde yaptık, tüm İstanbul’a yapacağız" diyor. 
Ama geriye dönüp araştırma yapıyorsunuz. 
"Yaptık" dediği Kültür Merkezi, 2009 yılında dönemin AK Partili Belediye Başkanı Vehbi Orakçı tarafından yapılmış. Açılışın Vehbi Orakçı tarafından yapıldığına dair yüzlerce görüntü ortalıkta dolaşıyor.
Dahası...
Ekrem İmamoğlu 2014 yılında Belediye Başkan adayı olarak vaatlerini sıraladığı sunumu bu Kültür Merkezi'ndeki konferans salonunda yapıyor!
Meraklıları o görüntüleri İmamoğlu'nun kişisel Youtube sayfasında bulabilirler.
Daha önce de yine AK Partili Belediye Başkanı'nın yaptırdığı Beylikdüzü Yaşam Vadisi'ni kendisinin yaptırdığını iddia etmişti.
Hadi söylediği yalanı görmezden gelelim. 
Yahu bir başkasının emeğini, projesini alıp "Ben yaptım" demek hırsızlıktır be kardeşim! 
Dünyanın hangi ülkesine giderseniz gidin bunu yapan birine değil bir şehri, "Ölülerimizi çalacak" korkusuyla mezarlığı bile teslim etmezler. 
Adama, "2009 yılında Beylikdüzü'ne Metro ve Metrobüs gelecek diye söz verdiniz ve bu sözünüzü yerine getirmediniz?" diye soruyorlar.
"Metro ve Metrobüs Büyükşehir'in yapabileceği bir şeydi. Ben seçimi kazanmak için o sözü verdim" diyerek yalan söylediğini pişkin pişkin anlatıyor. 
Ama artık yüzüne taktığı maskenin düşmesine, katmer katmer sürdüğü makyajın akmasına az bir zaman kaldı.
16 Haziran'da çıkacağı canlı yayında öyle meydanı boş bulup desteksiz atamayacak. Çünkü karşısında cumhuriyet tarihinin en başarılı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım olacak.
O canlı yayında, bugüne kadar dile getirdiği yalanlar ve iftiralar gündeme geldiğinde ne diyecek merak ediyorum.
Binali Bey'in çıkacağı canlı yayında bu yalan ve iftiralara özel bir yer ayırması ve muhatabına cevabını net bir şekilde alıncaya kadar bu soruları tek tek sorması gerekiyor.
Bunun yapılması hâlinde İstanbul halkı, kimin dürüst, kimin başarılı, kimin yalancı ve kimin hırsız olduğunu net bir şekilde görmüş olacak.
Gerçi İstanbul seçimlerinin iptal edilmesinden sonra toplum, Ekrem İmamoğlu’nun gerçek yüzünü ufaktan görmeye başladı.
Kendisini eleştiren seçmene yönelik aşağılama ve hakaretleri, devletin valisine yönelik küfür içerikli sözleri ve ekranda sergilediği agresif tavırları kendisine olan ilgiyi büyük oranda yok etti.
İstanbul’da yapılan son araştırmalar ibrenin Binali Yıldırım’a döndüğünü, küskün ve kırgın olan AK Partili kesimin bu kez sandık başına gideceğini haber veriyor.
Adayların karşı karşıya geleceği canlı yayın bu anlamda final olacak. Ve göreceksiniz, Ekrem İmamoğlu balonu bu canlı yayında patlayacak!
Tabii bir bahane bulup kaçmazsa...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.