Beylikdüzü'nde plastik fabrikası kül oldu

/ Kaynak: İHA
Beylikdüzü'nde plastik fabrikası kül oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beylikdüzü'nde bir plastik fabrikasında saat 02.00 sıralarında yangın çıktı. Alevler içerinde kalan fabrikaya çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Beylikdüzü Mermerciler Sanayi Sitesi 8. Cadde üzerinde bulunan Alcor Petrol Plastik İnşaat ve Gıda Sanayi'ne ait plastik fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede fabrikayı sararken, yangına Beylikdüzü, Avcılar, Başakşehir, Bakırköy ve diğer ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye erleri, alevleri kontrol edebilmek için yoğun bir çalışma içerisine girdi. Yerden ve merdivenlerle fabrikanın üst katlarına müdahale eden itfaiye erleri, çalışmalar sırasında zor anlar yaşadı. Fabrikadan çıkan dumanlar ise kara dumanlar halinde metrelerce gökyüzüne yükseldi. nbsp;Yangını gören bir güvenlik görevlisi, "Ben saat 01.30 sıralarında devriye görevi yaparken dumanları gördüm. Hemen itfaiyeyi aradık. Geçen hafta da yangın çıkmıştı bu fabrikada. Yangının elektrik kontağından olduğunu söylüyorlar" dedi. Alevler itfaiyenin uzun süren çalışmalarının ardından kontrol altına alındı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...