Bahçelievler'de balkon faciası, çok sayıda yaralı var

/ Kaynak: İHA
Bahçelievler'de balkon faciası, çok sayıda yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Bahçelievler'de bir binanın 6'ncı ve 5'nci kat balkonlarının çökmesi sonucu biri çocuk 3 kişi yaralandı.

Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edilirken olay sırasında üç otomobilde hasar gördü. Olay sırasında her iki balkonda kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.Olay, Şirinevler Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi 28 Numara üzerinde akşam 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan 6 katlı bir binanın 6'ncı katına ait dairenin balkonu çöktü. Bir alt kata düşen beton blok, 5'nci katın beton balkon bloğuyla birlikte aşağıya düştü.Olay sırasında caddeden geçen biri çocuk 3 kişi düşen beton blokların altında kalarak yaralandı. Yaralılar başta Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine olmak üzere çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralılardan 4 yaşındaki Arif Ömer Kaplan'ın durumunun ağır olduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olay sırasında beton blokların düştüğü cadde üzerinde de bazı araçlar hasar gördü. Çökme sırasında hareket halinde bulunan 34 EC 1593 plakalı otomobil ile plakaları henüz tespit edilemeyen park halindeki biri minibüs biri otomobil toplam üç araçta büyük çapta maddi hasar oluştu.

OLAY YERİNE İTFAİYE, SAĞLIK EKİPLERİ SEVKEDİLDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik tedbiri alan polis ekipleri, güvenlik şeridi oluşturarak vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. Öte yandan çökme esnasında binanın altında bulunan bir marketin tentelerinde de maddi hasar oluştu.
Görgü tanıklarından Mehmet Yiğit, "Orada gördüğünüz yer (balkon) çöküyor ve arkadaşın arabasının üstüne düşüyor. Biri çocuk iki kişi yaralandı" dedi. Polis ve itfaiye ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken olay sırasında balkonlarda kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...