Kurallar ihlal edilirken, MOBESE kayıttaydı

Kurallar ihlal edilirken, MOBESE kayıttaydı

YAŞAM Haberleri

Osmaniye'de Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameraları, trafik kuralları ihlalleri sonucu meydana gelen kazaları kaydetti.

Osmaniye'de ışık ihlalleri, kontrolsüz geçişler, kaldırım yerine yolda yürüyen vatandaşa otomobilin çarpması anı kameralara saniye saniye yansıdı. Suç işlenmesini önlemek ve suça karışanları kısa sürede yakalayabilmek amacıyla kent merkezinin kritik bir çok noktasına yerleştirilen MOBESE Kameraları, trafik kuralı ihlallerini de an be an kaydediyor.
IŞIK VE ŞERİT İHLALİ SONUCU KAZA!
Osmaniye Emniyet Müdürlüğü tarafından basına dağıtılan görüntülerin ilkinde şerit ve ışık ihlali yapan bir sürücünün kazaya neden olması var. Devlet Bahçeli Bulvarı üzerinde bekleyen ve yeşil ışık yanması sonucu yoluna devam eden otomobil, Atatürk Caddesi'nden hızlı bir şekilde ışık ve şerit ihlali yapan otomobil ile kafa kafaya çarpışıyor. Diğer bir kazada yine ışık ihlali sonucu meydana geliyor. Kadirli Yolu Otogar Kavşağında iki otomobilin çarpışma anı saniye saniye kaydediliyor. Atatürk Caddesi Yeni hayat Hastanesi Kavşağında meydana gelen kazada ise bir motosikletli dönüş yapmak isteyen otomobile hızla çarpıyor. Başında kaskı bulunmayan sürücü kafasını yere çarparak yaralanıyor.
'ÖLÜM TEĞET GEÇTİ'
Güney Çevre Yolu Fakıuşağı kavşağındaki kazaya ise bir bisikletli neden oluyor. Çevre yolunda seyir halinde olan otomobil, yola dikkatsizce çıkan bisiklet sürücüsüne çarpmamak için firen yapıp, orta refüje çıkarak aydınlatma direğine çarparak duruyor. Bisiklet sürücüsü otomobilin altında ezilmekten kıl payı kurtuluyor.
Kadirli ışıklı yol kavşağında ise yine kural ihlali sonucu otomobil, minibüs ve motosikletin karıştığı kaza kameralara yansıdı. Kaskı bulunan motosikletli, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Valilik önünde ki kameralara ise bir otomobilin kaldırım yerine yolda yürüyen yayaya çarpması görüntüsü yansıyor. Son kaza görüntüsü ise tali yolda, minibüs ile otomobilin dikkatsizlik sonucu kafa kafaya çarpışma anı yer alıyor.
##tgvide##
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...