7 kameraya yakalanan hırsızdan şaka gibi savunma!

/ Kaynak: İHA
7 kameraya yakalanan hırsızdan şaka gibi savunma!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da 6 işyerine girerek eşya çalan hırsız, 7'nci işinde polis tarafından yakalandı. Hırsız, suçsuz olduğunu iddia ederek, görüntülere 'montaj' dedi.

Adana'da 6 işyerinin de güvenlik kameralarına yakalanan hırsızlık zanlısı, adliyeye sevk edildiği sırada suçsuz olduğunu iddia ederek, görüntülere "montaj" dedi. nbsp;Edinilen bilgiye göre, Hasan E. (23) sabaha karşı pencere ve kapı demirlerini kaynaklarından kırarak 6 iş yerine girdi. Şüpheli, daha sonra işyerlerinden elektronik eşyaları çalarak kaçtı. Son olarak merkez Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde bir eve giren Hasan E., komşular tarafından fark edildi. İhbar üzerine kısa sürede eve gelen polis ekipleri, zanlıyı kıstırarak kaçacak alan bırakmadı. nbsp; nbsp;Etrafının çevrildiğini fark eden Hasan E., bunun üzerine dama çıkarak kaçmaya çalıştı. Ancak kısa sürede yakalandı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Hasan E.'nin yanında bulunan çuval içinde de 4 laptop bilgisayar ele geçirdi. nbsp;Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen hırsız, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılmak üzere adli tıpa götürüldü. Burada gazetecilere suçsuz olduğunu söyleyen şüpheli, 6 güvenlik kamerası olduğunun hatırlatılması üzerine "montaj" cevabını verdi. Hasan E., tutuklanarak cezaevine götürüldü.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...