El ele öldüler

El ele öldüler

YAŞAM Haberleri

Son günlerini aynı hastanede yan yana ve el ele geçiren çift peşpeşe hayata veda etti.

ABD'de 60 senedir yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Floreen ve Ed Hale çiftini ölüm bile ayıramadı. Çift, New York'ta bir hastanede el ele can verdi. Bir ay önce 83 yaşındaki Ed Hale nbsp; böbrek yetmezliği sebebiyle New York'ta Rochester'de hastaneye kaldırıldı. 4 Şubat'ta da 82 yaşındaki karısı Floreen Hale yine New York'ta kalp yetmezliği sebebiyle Batavia'da hastanelik oldu. Ed, durumu ağır olmasına rağmen karısının 50 kilometre mesafedeki hastanesine nakledilmek istedi. Çift, son günlerini bitişik yataklarda el ele geçirdi. 60 yıl aynı yastığa baş koyan çiftten ilk olarak Floreen Hale öldü. Peşinden de yanındaki yatakta yatan ağır hasta kocası Ed son nefesini verdi. Kızları Renee Hirsh, "Babam hayatı boyunca hep centilmen bir erkek olarak davrandı. Hep önceliği hanımlara verirdi. nbsp; Ölürkende öyle yaptı " dedi. nbsp;
İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE...
Hastanede bitişik yataklarda tedavi gören çift, zaman zaman el ele tutuşuyor, sohbet ederek birbirlerine destek oluyordu. Ancak önce Floreen; sonra da Ed Hale hayatını kaybetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...