Az harçlık veren babasının kasasını soydu

Az harçlık veren babasının kasasını soydu

YAŞAM Haberleri

Ağabeyinin düğünü için babasından takım elbise ve gömlek almak için para isteyen genç,babası 30 lira verince arkadaşıyla birlikte babasının kasasını soydu.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Denizli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, toplu taşımacılık yapan babası H.A.'nın dolmuşunu süren oğlu D.A., akşam ağabeyinin düğününde giyinmek için takım elbise ve gömlek alacağını söyleyerek babasından para istedi. Bunun üzerine baba oğluna 30 lira para verip "Git bununla al" dedi.

ARKADAŞIYLA BABASININ KASASINI ÇALDI

Bunun üzerine sinirlenen D.A. arkadaşıyla birlikte eve gidip içinde 8 bin 400 lira para, 3 Adana burması, 1 altın zincir, 10 bin lira tutarında senedin olduğu kasayı çaldı. Baba eve geldiğinde kasanın olduğunu görmeyince polise haber verdi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri bunun üzerine eve gelerek inceleme başlattı.

BABA ŞİKAYETİNİ GERİ ALDI

Yapılan incelemede hırsızlığı şahsın oğluyla arkadaşının yaptığı belirlendi. Polis kısa sürede D.A. ve arkadaşını yakaladı. Kasayı da ele geçiren polis malları babaya teslim etti. Baba hırsızlığı yapanın oğlu olduğunu öğrenip, kasasına da kavuşunca şikayetinden vazgeçti. Oğlu ve arkadaşı da tutuklanmaktan kurtuldu.
Az harçlık veren babasının kasasını soydu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...