Askerden izne geldi, hırsızlıktan yakalandı

/ Kaynak: İHA
Askerden izne geldi, hırsızlıktan yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'nın İnegöl ilçesinde askerden dağıtım iznine gelen genç, 2 arkadaşıyla beraber bir evi soyarken suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Kütahya'da acemi birliğinden İstanbul'daki usta birliğine gitmek üzere dağıtım iznine gelen 21 yaşındaki M.E., arkadaşları 19 yaşındaki F.Ü. ve 25 yaşındaki S.E. ile birlikte hırsızlık amacıyla Osmaniye Mahallesi'nde bir eve girdi. Sahibi yurt dışında olduğu için boş olan evde eşyaları bir araya toplanmış vaziyette bulan hırsızlar, evdeki eşyaların bir kısmını at arabasına yüklemek üzere dışarı çıkardı. Durumu fark eden komşular emniyete haber verdi. Olay yerine gelen emniyet ekiplerini fark eden 3 zanlı kaçtı. Yaşanan kovalamaca sonucunda 3 zanlı Süleymaniye Mahallesi'nde kıskıvrak yakalandı. M.E., F.Ü. ve S.E., sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. nbsp;


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...