Yaşlı adam ölü bulundu

/ Kaynak: İHA
Yaşlı adam ölü bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde geceyi kızında geçirdikten sonra evine gitmek üzere yola çıkan 72 yaşındaki Hasan Kuloğlu yol kenarında ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Merkez Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde sabah erken saatlerde çevreden geçen vatandaşlar yerde hareketsiz yatan yaşlı bir adam gördü. Yardımcı olmak isteyen vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 72 yaşındaki Hasan Kuloğlu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Ölümü şüpheli bulunan yaşlı adamın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. Yapılan otopsisinin ardından Kuloğlu'nun cenazesi ailesine teslim edildi. Almanya'dan emekli olan 6 çocuk babası Hasan Kuloğlu'nun 2 ay önce safra kese ameliyatı olduğu ve daha sonrasında girdiği sağlık taramasında herhangi bir sağlık sorunun bulunmadığı belirtildi. Şeker rahatsızlığı bulunan Kuloğlu'nun cenazesi Gölcük Merkez Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Meshuriye Köy Mezarlığı'na defnedildi. nbsp;


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...