Başbakan Aksaray'da konuştu

Başbakan Aksaray'da konuştu

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan, Aksaray mitinginde konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray'da partisinin düzenlediği mitingde konuştu.

Başbakan'ın konuşmasından satırbaşları:

Başbakan Erdoğan konuşmasına halkı selamlayarak başladı. Miletin iktidarından korkanların çok kirli tuzaklar kurduğu bir dönemden geçiyoruz. Menderes yeter söz milletindir demişti. Biz de onun gibi iktidarı size teslim ettik.

MESELE AK PARTİ DEĞİL

Birileri milletin iktidarından ciddi şekilde rahatsız oldu. Halka bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam dediler. Bunların meselesi Ak parti değil, bunların meselesi halk. nbsp;

Hiç bir zaman aynı çatı altında buluşmayacak insanlar aynı tarafa geldi. CHP ve Pnesilvanya'nın bir araya geleceğini düşünür müydünüz. CHP, Said Nursi'ye ne zulümler etti.

YAPILAN SALDIRILAR İHANETTİR

Pensilvanya'nın medyası teröre destek veriyor. Dünkü olaylarda askerden yeni gelen Burak yavrumuzu öldürdüler. Onun nezsuçu vardı. DHKPC olayı üstlendi. Burak Can'ın ne günahı vardı? Elinde silah mı vardı? Belediye otobüslerine saldırıyorlar. Bu ihanet değil de nedir? Kaç tane seçim büromuzu yaktılar.

ERDOĞAN'DAN GÜLEN'E: YAZIKLAR OLSUN

Mısır'ın,Filstin'in, Mavi Marmara'nın çocukları için vicdanı sızlamayan Pensilvanya milleti kışkırtmak için mesaj veriyor. Yazıklar olsun!... Bu montaj siyaseti 30 Mart'ta dağılır. nbsp;

Sakarya'da, Düzce'de bir çok yerde deprem oldu yolsuzluklarla yarıda bıraktılar. Ey Bahçeli 230 milyar dolarla devrettin. Şimdi ise 800 milyar dolar.

KILIÇDAROĞLU 3 SEÇİMDİR NAL TOPLUYOR

Bunlar yalan, fitne fesadı iyi beceriyorlar. Biz artık bunları yumuyoruz. Biz ülkemizi nasıl ileriye taşırız onun derdindeyiz. Eğer Ak Parti birinci parti olarak çıkmazsa ben genel başkanlığı bırakmaya hazırım. Ey Kılıçdaroğlu sen çıkmazsan bırakmaya hazır mısın. Üç seçimdir nal topluyor. nbsp;

BAŞBAKAN'I DİNLEMEK İHANETTİR

Pensilvanya yıllarca kaydettiği hukuksuz kasetlerle bu cinayette başrol oynuyor. Bir ülkenin Başbakanını vekilini dinlemek ihanettir. Onu bırakın bizim için güvenli olan hattı bile dinlediler. Hadi bizi bırakın yanı başındaki zatı 15 yıl dinliyor. Bİzim dinimizde böyle bir şey yok. Ablalar beddua seansı yapıyor, biz ise dua seansı. Sadece dün KYK'ya müracaat eden öğrenci sayısı 810'dur. Hani bunlar hizmet kurumuydu. Niye atıyorsunuz bu çocukları. nbsp;

BU SALDIRI DEVLETE VE MİLLİ GÜVENLİĞİMİZEDİR

30 Mart Pensilvanya, CHP, MHP, BDP'ye en güzel cevaptır. Bu saldırı devlete, milli güvenliğimize saldırıdır. MHP milliyetçi olduğunu iddia ediyor ama bu olaylarla ilgili bir tepkisi yok. İllerimizi karıştırmak istediler. Biz bu oyuna gelmeyceğiz.

Siz bunların o marjinal görüntülerine kanmayın. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...