50 metre için canından oldu

/ Kaynak: İHA
50 metre için canından oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Esenler 03 karayolunda karşıdan karşıya geçmek isteyen bir kişiye otomobil çarptı. Şahıs olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, İstanbul Esenler mevki 03 karayolu Edirne istikametinde 24. 00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre karayolundan karşıdan karşıya geçmek isteyen bir kişiye 34 HZ 7308 plakalı otomobil çarptı. Aracın çarpmasıyla savrulan şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın 50 metre ilerisinde üst geçidin olması ise dikkat çekti. Kaza yerine gelen polis ekipleri karayolunda tedbir alırken olay yeri inceleme ekipleri hayatını kaybeden şahsın üzerinde inceleme yaptı. Karayolunda uzun trafik kuyruğu oluştu. Ölen şahsın üstünden kimlik çıkmazken kaza yapan aracın önünde hasar oluştu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaza ile ilgili Vedat Demir isimli bir vatandaş "Karşıdan karşıya geçerken beyaz bir araç vuruyor. Diğer araçlar arkadaş ezilmesin diye duruyor. Kim olduğu belli değil. İnsanı oğlumuz anlamaz işte geçitten geçmez. Geçseler her tarafta geçit var. 300 metre ileride de var, 50 metre ileride de var. Üst geçitten geçse bu olay başına gelmez" dedi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...