Malatya'da deprem oldu!

/ Kaynak: AA
Malatya'da deprem oldu!

YAŞAM Haberleri  / AA

Pütürge ilçesine bağlı Tekederesi köyünde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, saat 16.00'da merkez üssü Pütürge ilçesine bağlı Tekederesi köyü olan 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Yerin 4 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Malatya kent merkezinde de hissedildi.


BAŞBAKANLIK AFAD: "MALATYA'DA DEPREM MEYDANA GELDİ"

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Malatya'da meydana gelen depremde can ve mal kaybının söz konusu olmadığını bildirdi. nbsp;Başbakanlık AFAD tarafından yapılan açıklamada, 26 Mart 2014 Çarşamba günü Malatya'da bir deprem meydana geldiği belirtilerek, "AFAD Türkiye Deprem Veri Merkezi'nden ve Ulusal Deprem Gözlem İstasyonları'ndan alınan verilere göre saat 16.00'da meydana gelen, merkez üssü Malatya'nın Pütürge ilçesi olan depremin büyüklüğü 4.0 Mw, derinliği 12.41 km olarak gerçekleşmiştir. Deprem Malatya'nın yanı sıra Bingöl ile Muş ili ve ilçelerinde hissedilmiş olup, herhangi bir hasar ve can kaybı söz konusu değildir. Bölgedeki deprem aktivitesi Başbakanlık AFAD tarafından 7/24 izlenmektedir" denildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...