Hakkari'den yürek burkan manzara

/ Kaynak: İHA
Hakkari'den yürek burkan manzara

YAŞAM Haberleri  / İHA

Hakkari'de yürek burkan bir olay yaşandı.

Doğum yaparken bebeği ile birlikte hayatını kaybeden anne ve bebeği toprağa verildi. Bebeğinin cenazesini karton kutuda gören baba gözyaşlarına boğuldu.

Hakkari Devlet Hastanesi'nde doğum yaparken bebeği ile birlikte hayatını kaybeden Feyruz Ediş ile bebeğinin cenazesi, toprağa verilmek üzere köye gönderildi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Çığlı köyünde ikamet eden 9 çocuk annesi Feyruz Ediş, 10'uncu doğumu için sancılanması üzerine yakınları tarafından Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış ve yaptığı doğum sonrasında bebeği ile birlikte hayatını kaybetmişti.

BABA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Hayatını kaybeden anne ve bebeğin cenazeleri, savcılık tarafından yapılan adli işlemlerinin ardından baba Salih Ediş ve yakınları tarafından hastane morgundan alındı. Annenin cenazesi tabuta konulurken, bebeğin cenazesinin ise kefene sarılarak bir karton kutunun içerisine konulması baba Salih Ediş'i ağlattı.

Cenazeler hastane morgunda ambulansa konularak Çığlı köyüne gönderilirken, aile annenin ölüm nedeni ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...