Aşka engel yok, salyangozlar bakın nasıl kavuşuyor!

Aşka engel yok, salyangozlar bakın nasıl kavuşuyor!

YAŞAM Haberleri

Ukrayna'da Berdichev'deki ormanlık alanda iki salyangoz, engelleri aşarak birbirlerine kavuşurken buluşma şekli görenleri hayretler içinde bıraktı.

Su üzerinde salınan iki kiraz tanesinin saplarına tırmanan salyangozlar, azmedilince kavuşmaya hiçbir şeyin engel olamayacağını ispatladılar. Kiraz sapının en tepesine kadar tırmanan salyangozların, birbirlerine kavuşmak için eğilerek büyük gayret sarf ettikleri görüldü. Bu ilginç vuslat ânı, Vyacheslav Mischenko isimli fotoğrafçı tarafından kayda alındı. 48 yaşındaki usta fotoğrafçı Mischenko, "Ben romantik bir adamım ama bu salyangozların romantizmi beni bile aştı. Tabiatta ne ilginç olaylar oluyor ama ancak çok azını böyle fark edebiliyoruz. Salyangozların kavuşma azmini gördüğüm anda dondum kaldım. Benim gerçekten çok inanılmaz bir kareydi" dedi.
Aşka engel yok, salyangozlar bakın nasıl kavuşuyor!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...