Trabzon tekrar istiyor

Trabzon tekrar istiyor

YAŞAM Haberleri

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçının tekrar oynanması için TFF Yönetim Kurulu'na yazılı müracaatta bulunacaklarını açıkladı

Trabzonspor ile F.Bahçe arasında yarıda kalan olaylı maç konusunda bordo-mavili yönetimden sürpriz bir hamle geldi. 5 maçlık cezaya yapılan itirazla ilgili duruşmaya katılan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, o karşılaşmanın tekrarlanmasının gündemde olduğunu açıkladı. Hacıosmanoğlu, "Verilen ceza ile ilgili Tahkim Kurulu'na gerekli itirazlarımızı yaptık. Önümüzdeki günlerde kurula bazı belgeler sunacağız. Tahkim'in vereceği kararın ardından da TFF Yönetim Kurulu'na karşılaşmanın tekrar oynanması için yazılı müracaatımızı yapacağız. Bu maçla ilgili hükmen mağlubiyet kararı vermek mümkün değildir" dedi. nbsp;"Beşiktaş-G.Saray maçında binlerce kişi sahaya girmiş, maç tatil edilmiş ve hükmen mağlubiyet kararı verilmiştir. Sahaya bir kişinin bile girmediği bir maç nasıl tatil edilebilir. O maçla ilgili nasıl hükmen mağlubiyet kararı verilebilir" diyen Hacıosmanoğlu, "Biz bu maçın tekrarını istiyoruz. Hakem isteseydi bu maç kesinlikle devam edebilirdi" açıklamasını yaptı. "Bu konuda ne kadar umutlusunuz?" sorusuna ise Hacıosmanoğlu, "Eğer federasyon Kasımpaşa-Besiktaş maçı ile ilgili tekrar kararı veriyorsa, bizim maçı da haydi haydi tekrar edecektir. Bu konuda şu ana kadar sessiz kalmamızın sebebi, TFF'nin ilgili kararı disiplin sürecinden sonra ele alacağındandır. Şu anda verilen cezanın adaletli noktaya gelmesi için çalışıyoruz. 5 maçlık ceza adaletli olması için 3 maça inmeli. Bir maçlık indirim adaletli olmaz" cevabını verdi.
Trabzon tekrar istiyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...