19 yaşında beşiz doğurdu

19 yaşında beşiz doğurdu

YAŞAM Haberleri

19 yaşındaki anne, 5 erkek çocuk dünyaya getirdi. Baba Yusuf İbrahim, çocuklarına Hz. Muhammed ve 4 halifenin isimlerini koydu.

Irak'ın Kerkük kentinde bir anne, 5 erkek çocuk dünyaya getirdi. Eşi Yusuf İbrahim tarafından Havice ilçesinden Kerkük Genel Hastanesine getirilen anne Fatma İbrahim (19), burada sezaryenle 5 erkek çocuk doğurdu. Bebeklerden dördünün 800 gram, birinin ise 600 gram ağırlığında olduğu belirtildi.

Doktor Kerim Veli, hayati riski olan bebeklerin kontrol altında tutulacağını, annenin ise taburcu edileceğini belirtti. Kerkük'te ilk defa bir kadının 5 bebek doğurduğunu anlatan Veli, "Bu bebekleri yaşatmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Baba Yusuf İbrahim, beşinci bebeğin sürpriz olduğunu ifade ederek, "Daha önce yapılan ultrasonlarda 4 bebek gözüküyordu. Beşincisi sürpriz oldu. Rabb onları bize bağışlasın, çok mutluyuz" diye konuştu.

İbrahim, bebeklere Hz. Peygamber ve dört halifenin ismini koyduğunu dile getirerek, "Bebeklerimize Muhammed, Ebubekir, Ömer, Osman ve Ali ismini koyduk. Çünkü biz Peygamber Efendimizi ve dört halifeyi çok seviyoruz" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...