'Ahmet Nedim' bebek içim kritik 24 saat!

/ Kaynak: DHA
'Ahmet Nedim' bebek içim kritik 24 saat!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Eminönü'nde dün iskeleden annesinin kullandığı bebek arabasından denize düşen 1 yaşındaki Ahmet Nedim Ersoy'un tedavisi sürüyor

Hastane Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Öztürk, önümüzdeki 24 saatin çok önemli olduğunu belirterek, "Şuuru kapalı, durumu ciddiyetini korurken akciğerlerinde hasar oluşmuş" dedi. Üsküdar-Kadıköy yolcu vapurlarının kalktığı TURYOL iskelesinde dün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, kızı ve bebek arabasındaki çocuğuyla birlikte deniz motoruna binmek isteyen Kübra Ersoy, bebek arabasını motora koymak istediği sırada, arabadan kayan bebek denize düşmüştü. Bir yaşındaki Ahmet Nedim Ersoy, yaklaşık 20 dakika sonra olay yerine gelen dalgıçlar tarafından denizden çıkartılarak ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Kalbi duran ve halen hayati tehlikesi devam eden Ahmet Nedim Ersoy'un İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'ndeki tedavisine devam ediyor. Sinir krizi geçiren anne Kübra Ersoy'da aynı hastanede müşahede altında tutulurken, hastane bahçesinde yakınları tarafından teselli edilen baba Mehmet Ersoy basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadı.
"ÖNÜMÜZDEKİ 24 SAAT ÇOK ÖNEMLİ"
Öte yandan Başhekim Yardımcısı Şükrü Öztürk hastane bahçesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada minik bebek için önümüzdeki 24 saatin çok önemli olduğu belirterek, "Ahmet Nedim bebek, dün hastaneye 17.00 sıralarında kalbi durmuş olarak çocuk acile geldi. Yapılan müdahalenin ardından hayata döndürülerek yoğun bakım servisine alındı. Şuuru kapalı, durumu ciddiyetini koruyor, akciğerlerinde hasar oluşmuş, beyninde ödem oluşmamış, makineye bağlı bir şekilde soluk alıyor ve önümüzdeki 24 saat çok önemli" dedi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...