Diana'yı taklit ediyor! O ne yaptıysa aynısını yapıyor

Diana'yı taklit ediyor! O ne yaptıysa aynısını yapıyor

YAŞAM Haberleri

İngiliz Kraliyet ailesinin yeni üyesi Düşes Kate, İngiliz medyası tarafından "Diana'yı taklit etmekle" suçlanıyor.

İngiltere Prensi William ile evlenen ve George adını verdikleri erkek bir çocuk dünyaya getiren Cambridge Düşesi Kate Middleton, sarayda, adeta ölen Prenses Diana'nın gölgesi altında yaşıyor. Düşes Kate, İngiliz medyası tarafından, "Diana'nın izlerini gördükçe Kate bir şeyler yapmayı hissediyor" sözleriyle eleştiriliyor. Diana'nın vakıf ve dernek türü yardım faaliyetlerine benzer şekilde Kate de, ülkesindeki vakıf ve dernekleri ziyaret ediyor, tıpkı Diana'nın verdiği pozlara benzer şekilde fotoğrafçılara malzeme veriyor. Kate, şimdi de eşi Prens William ve oğlu Prens George ile 18 günlük Avustralya ve Yeni Zelanda turuna çıkmaya hazırlanıyor. Bilindiği gibi Diana, 22 yaşındayken Avustralya ve Yeni Zelanda'yı ziyaret etmiş, buradaki etkinlikleri ile küresel bir fenomen haline gelmişti. Basına göre, Kate de Diana gibi aynı izi bırakmak istiyor.

TEK HEDEFİ; DIANA GİBİ GÖNÜLLERE TAHT KURMAK
İngiliz medyası Kate'in Diana'yı taklit etmesini bu ve benzeri fotoğraflarla ortaya koydu. Medya, "Kate, Diana'nın izinden gidiyor, onun gibi bir fenomen olmak için her yolu deniyor" diyor. Düşes Kate, Diana'nın fotoğraflarına benzer şekilde pozlar veriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...