Milli oyuncunun evi sular altında kaldı

/ Kaynak: AA
Milli oyuncunun evi sular altında kaldı

YAŞAM Haberleri  / AA

Bosna Hersek'i sular altında bırakan sel felaketi, Hırvat asıllı milli voleybolcu Tomislav Coskovic'i de etkiledi.

Türkiye'de ilk olarak Fenerbahçe'de forma giyen ve iki yıl önce Türk nbsp;vatandaşlığına geçen voleybolcunun, Bosna'daki evi sular altında kaldı. Haberi nbsp;alır almaz ailesinin yanına giden Coskovic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, nbsp;ailesinin sağlık durumunun iyi olduğunu, ancak evleri ve arsalarının büyük hasar nbsp;gördüğünü söyledi.


Sel felaketi sırasında annesi, babası, kardeşinin eşi ve çocuklarının nbsp;evde bulunduğunu belirten Coskovic, "Ailem hasar görmeden bölgeyi terk etmeyi nbsp;başarmış. Herkesin durumu iyi. Evimizin neredeyse tamamı su altında. Hasar nbsp;tespiti yapmaya çalışıyoruz. Elimizden ne gelecek bilmiyorum ama nbsp;kurtarabildiğimiz kadarını kurtarmaya çalışacağız" diye konuştu.


Sporcunun menajeri Hakan Hanikoğlu ise Coskovic'in, üzücü haberi milli nbsp;takım kampında aldığını belirterek, sporcunun milli takım kampından izinli nbsp;ayrıldığını söyledi.


"Tomislav'ın eşi ve çocukları Hırvatistan'da yaşıyor. Olaydan sonra nbsp;anne ve babasını da Hırvatistan'daki evine götürdü" diyen Hanikoğlu, milli nbsp;sporcunun, bu üzücü olay nedeniyle, Avrupa Şampiyonası 2. tur elemeleri 1. nbsp;turnuvasında mücadele eden A Milli Erkek Takımı'na katılamadığını ifade etti.


Hanikoğlu, Coskovic'in dönüş tarihinin henüz belli olmadığını nbsp;sözlerine ekledi. Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna, iki günlük yoğun yağışın ardından nbsp;17 Mayıs'ta sele teslim olmuştu. Can ve mal kaybına neden olan sel felaketinin nbsp;ardından bölgedeki çalışmalar devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...