Ablasının iliğiyle hayata tutundu

Ablasının iliğiyle hayata tutundu

YAŞAM Haberleri

Kemik iliği hücre üretim bozukluğu teşhisiyle tedavi altına alınan Mustafa Tikenoğlu, ablası Hilal Tikenoğlu'ndan alınan kemik iliğiyle hayata tutundu.

Samsun'da özel bir hastanede kemik iliği hücre üretim bozukluğu (aplastik anemi) teşhisiyle tedavi altına alınan Mustafa Tikenoğlu (6), ablası Hilal Tikenoğlu'ndan (12) alınan kemik iliğiyle hayata tutundu. Ordu'nun Fatsa ilçesinde Fatih Tikenoğlu çiftinin oğulları Mustafa, kemik iliği hücre üretim bozukluğu teşhisiyle Samsun'daki özel hastanede tedavi altına alındı. Mustafa'ya kemik iliği nakli yapılması gerektiği belirlendi ve yakınlarından örnekler alındı. Yapılan testlerde Mustafa ile ablası Hilal'in değerlerinin uyumlu olduğu tespit edildi. Hilal'den alınan kemik iliği ile hayata tutunan Mustafa Tikenoğlu, ablasına can borçlu olduğunu söyledi. Kardeşini çok sevdiğini söyleyen Hilal ise "Kardeşimin sağlıklı olmasına katkı sağladığım için çok mutluyum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...