O gelemedi, gelin damat gitti

/ Kaynak: AA
O gelemedi, gelin damat gitti

YAŞAM Haberleri  / AA

Gelin ve damat, tören öncesi gelinlik ve damatlıklarını giyerek Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden Tayip Şenlik'in mezarını ziyaret etti.

İzmir'de dünya evine giren Gonca-Tamer Görgülü çifti, düğün töreni öncesi gelinlik ve damatlıklarını giyerek Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden arkadaşları Tayip Şenlik'in mezarını ziyaret etti.

İzmir'de yaşayan Gonca-Tamer Görgülü çifti, organize ettikleri ve nbsp; şakın arkadaşları maden işçisi Tayyip Şenlik'in de davetli olduğu düğünlerini nbsp; Soma'da yaşanan facia sonrası iptal edemedi. Genç çift, düğün törenleri öncesi nbsp; gelinlik ve damatlıklarını giyerek, madende hayatını kaybeden 22 yaşındaki nbsp; arkadaşları Şenlik'in mezarına gitti.
nbsp;
Soma Belediye Mezarlığına, üzerinde "mutluyuz" ve "Soma'm başın sağ nbsp; olsun" yazıları bulunan gelin arabasıyla gelen çift, araçtan el ele inerek Tayip nbsp; Şenlik'in mezarı başında dua etti. Mezarlıktaki vatandaşlarla sohbet eden ve nbsp; başsağlığı dileklerini ileten Gonca ve Tamer Görgülü çifti, üzgün olduklarını nbsp; ifade etti. Gelinlik ve damatlık içindeki gençleri gören Somalılar da yanlarına nbsp; giderek hem taziyelerini iletti, hem de mutluluk diledi.
nbsp;
Gonca Görgülü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şenlik'le çocukluk nbsp; arkadaşı olduklarını anlattı. İlkokuldan liseye kadar birlikte okuduklarını nbsp; belirten Görgülü, Şenlik'in üniversite öğrencisi olduğunu, olayı duyunca çok nbsp; üzüldüklerini ifade etti.
nbsp;
Şenlik'in ölümü nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getiren Tamer Görgülü, nbsp; "Düğün tarihini daha önceden aldığımız için yapma gereği duyduk. Ama gelip nbsp; arkadaşımızı da görmeden gidemedik. Düğüne davetliydi, gelecekti. İzmir'de nbsp; yaşıyorum, düğün İzmir'de, arkadaşımız için İzmir'den geliyoruz. Onu ziyaret nbsp; etmek için geldik. Ülkemizin başı sağ olsun" diye konuştu.
nbsp;
AA'nın görüntüleri umut olmuştu

nbsp;
Tayip Şenlik'in ailesi, ocakta çalışan 22 yaşındaki oğullarından nbsp; kazadan sonra haber alamamış, nbsp; AA'nın görüntülerinde sağ olarak görünce nbsp; umutlanmıştı. Ancak Şenlik'i, televizyonlarda izledikleri AA görüntülerinde nbsp; gördüklerini iddia eden ailenin umudu, 16 Mayıs'ta çıkarılan cenazesi ile son nbsp; bulmuştu.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...