Erdoğan'dan acılı iki aileye taziye

Erdoğan'dan acılı iki aileye taziye

YAŞAM Haberleri

Başbakan, Okmeydanı'ndaki olaylar sırasında vurularak hayatını kaybeden Uğur Kurt'un babası Kemal Kurt'u telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Okmeydanı'ndaki olaylar sırasında cemevi bahçesinde başından vurularak hayatını kaybeden Uğur Kurt'un babası Kemal Kurt'u telefonla arayarak taziyelerini iletti. Uğur Kurt'a rahmet, aileye de sabır dileyen Erdoğan, acılı babaya olayın takipçisi olacaklarını söyledi. Başbakan Erdoğan, Uğur Kurt'un hayatını kaybetmesine yol açan hadisenin aydınlatılması için balistik incelemeler başta olmak üzere gereken her şeyin titizlikle yapılacağını belirtti. Kemal Kurt da Başbakan Erdoğan'a teşekkür ederek, aile olarak olayın aydınlatılmasını beklediklerini dile getirdi. Erdoğan, eylemcilerin bombalı saldırısı neticesinde hayatını kaybeden Ayhan Yılmaz'ın ailesiyle de bir telefon görüşmesi yaptı. Erdoğan, olaylar sırasında yaralanan polislerden Veli Akyüz ve Talha İşlek'i de arayarak şifa dileğinde bulundu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...