Van'da deprem, Ege'de deprem Türkiye sallanmaya devam ediyor

/ Kaynak: AA
Van'da deprem, Ege'de deprem Türkiye sallanmaya devam ediyor

YAŞAM Haberleri  / AA

Son günlerde meydana gelen depremler korkutmaya devam ediyor. Dün gece Van ve Ege'de meydana gelen depremler paniğe sebep oldu - son gelişmeler...

Türkiye adeta bir beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Van ve Ege'de meydana gelen depremler halkı korkuttu, işte AFAD'ın vermiş olduğu o bilgiler ve son gelişmeler...Van'da saat 03.16'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamada, Van il merkezinde saat 03.16'da, 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi.Açıklamada, yerin 10,5 kilometre derinliğinde oluşan depremin başta Van merkez ilçe olmak üzere Bağdaşan, Karaağaç, Ermişler, Derebey ve Akçift köylerinde de hissedildiği bildirildi.Ege Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem - Öte yandan Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 00.28'de Ege Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.Sarsıntının 11,8 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...