MUSİAD kapılarını babayiğitlere açıyor

MUSİAD kapılarını babayiğitlere açıyor

Ekonomi Haberleri

MÜSİAD kasım ayında düzenleyeceği dev organizasyonda, yerli otomobil ve uçak üretiminde söz sahibi olmak isteyen firmaları aynı çatı altında buluşturacak

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) önümüzdeki kasım ayında nbsp;düzenleyeceği High-Tech Port Fuarı'nda, milli otomobil ve uçak üretimini nbsp;gerçekleştirme potansiyeline sahip firmalar biraraya gelecek. Fuara ayrıca, bir nbsp;ilk olarak MÜSİAD üyesi olmayan firmalar da katılabilecek. 26-30 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan fuara, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep nbsp;Tayyip Erdoğan'ın yanısıra, 14 bakan, 5 bini aşkın yabancı ve 200 binden nbsp;fazla yerli iş adamı katılacak. Etkinlikler kapsamında dünyanın çeşitli nbsp;ülkelerinden gelecek dev firmaların CEO'ları da zirve gerçekleştirecek. 15. MÜSİAD nbsp;Uluslararası Fuarı ve Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi toplantısında konuşan nbsp;Genel Başkan Nail Olpak, söz konusu fuarda, Cumhuriyetin 100. yılında 500 milyar nbsp;dolar ihracat hedefinin en büyük projelerinin buluşacağını söyledi. Olpak, "Son iki nbsp;yıldır Yeni Teknolojiler Sergisi adıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz, bu sene nbsp;Türkiye'nin teknoloji üretim devlerini, proje sahiplerini ve yatırımcıları bir nbsp;araya getirmek, onları yurtdışından gelen yabancı işadamları ile buluşturmak üzere nbsp;bir High Tech Port fuarına dönüştürülmüştür" dedi.
Ahmet Enes Demiray İSTANBUL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...