Ssangyong'a uğramadan tatile çıkmayın!

Ssangyong'a uğramadan tatile çıkmayın!

Ekonomi Haberleri

Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in yürüttüğü SsangYong cazip kampanyalar ile rakiplerinin önünde yer almaya devam ediyor.

Haziran ayı boyunca devam edecek kampanya kapsamında SUV modelleri tercih eden müşterilerine 4000 TL takas desteği sunan marka, Korando Sports pick-uplara özel 2000 TL yakıt çeki veya 2000 TL takas desteği sunuyor. nbsp;Güney Koreli SUV üreticisi SsangYong, markasına ve otomobillerine duyduğu güveni, "Geri Alım Güvencesi" ile vurguluyor. Tüm müşterilere, sıfır kilometre SsangYong modellerinden herhangi birini alırken yapılan sözleşme ile araçlarını 4 sene içinde istedikleri zaman geri iade etme ya da 2. el fiyatı üzerinden Ssangyong'a satabilme fırsatı sunuluyor. nbsp;Geri alım sözleşmesi kapsamında geri alınan araçlar, yetkili servis güvencesiyle, ikinci el Ssangyong almak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in otomobil tutkunlarına sunduğu 'Geri Alım' güvencesi sayesinde, Ssangyong sahibi olmak isteyenlerin ikinci el düşüncesi de kalmıyor. nbsp;Türkiye'de 28 ilde 25 satış ve 40 servis noktasında deneyimli ve eğitimli personeliyle SsangYong müşterilerine hizmet vermekte olan Şahsuvaroğlu Dış Ticaret; 7 gün 24 saat yol yardım hizmeti ve %100 koşulsuz müşteri memnuniyeti sunuyor. 2007 yılından bu yana Ssangyong markasının Türkiye Distribütörlüğünü yapan Şahsuvaroğlu, bugün 23 adet 4S Plaza, 2 adet 2 S showroom olmak üzere toplamda 25 adet satış noktası, 17 adet 2S servis olmak üzere toplamda 40 adet servis noktası ile tüm ülkede 48 yıllık tecrübesiyle hizmet sunuyor. Trafikte 12 binden fazla SsangYong marka araç bulunuyor. nbsp;
Ayrıntılı bilgiye www.ssangyong.com.tr adresinden ulaşılabilir.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...