Operasyon sonrası namaz molası

/ Kaynak: AA
Operasyon sonrası namaz molası

YAŞAM Haberleri  / AA

Muş'un Varto ilçesinde 2 gündür kapalı olan Varto-Karlıova karayolu ulaşıma açıldı. Polislerimiz operasyon sonrasında namaz molası verdi.

Varto-Karlıova karayolu, Leylek köyü yakınlarında 2 gün önce bir grup tarafından ulaşıma kapatılmıştı. Hendek kazılarak barikat kurulan yolda kimlik kontrolü yapan gruba, Sabah saatlerinde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince müdahale edilmişti. Yaklaşık 4 saat süren müdahale, öğle saatlerinde durduruldu. Asker ve polis, yaklaşık 2 saat boyunca müdahale etmeden beklerken, eylemciler de yapılan görüşmelerin ardından yolu ulaşıma açtı.
nbsp;
GÜVENLİK GÜÇLERİNİN NAMAZ MOLASI
nbsp;
Öte yandan, müdahalelerin durmasının ardından bazı asker ve polisler, kendilerini korumaları için giydikleri kalkanların üzerinde namaz kıldı.
nbsp;
Sabah saatlerinde yapılan müdahale esnasında yolda açılan hendekleri kapatmak için bölgeye gönderilen İl Özel İdaresi'ne ait iş makinelerinde görev yapan 2 operatör, vücutlarına isabet eden taşlardan dolayı yaralanmıştı. Ambulanslarla Varto Devlet Hastanesi'ne kaldırılan operatörler, burada yapılan ilk müdahalenin ardından muş Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Operasyon sonrası namaz molası

Haber7

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...