Kediyi ton balığı ile kandırdılar

/ Kaynak: İHA
Kediyi ton balığı ile kandırdılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ta itfaiye ekipleri, bir aracın motoruna giren kediyi kurtarmak için seferber oldu.Yoğun uğraşlar sonucu kedi ton balığı ile kurtarıldı.

İstanbul itfaiyesi her gün gelen yüzlerce ihbara hızlı bir şekilde müdahale etmek için çaba sarf ediyor. İtfaiyenin en çok aldığı ihbarlardan biri ise araç içerisinde ya da çatıda kedilerin mahsur kalması. Çeşitli nedenlerle genellikle araçların motorlarında ve ağaçların dallarında mahsur kalan kedileri kurtarmak için itfaiye erleri tarafından her türlü yöntem deneniyor. Geçen hafta Beşiktaş'ta ve Maçka'da meydana gelen iki olayda da itfaiye erleri mahsur kalan kedileri kurtarmak için çeşitli yöntemler denedi. Beşiktaş'ta meydana gelen bir olayda, araç motoruna sıkışmış bir kedi için vatandaşlar itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araç motorunda sıkışmış olan kediyi kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Öncelikle kendi yöntemleriyle kediyi kurtarmaya çalışan itfaiye erleri başarılı olamayınca çareyi ton balığı kullanmakta buldu. Kaldıraç ve kütüklerin yardımıyla aracı bir miktar kaldıran itfaiye erleri daha sonra kase içerisine koydukları ton balığını aracın altına koyarak kediyi kurtarmayı başardı.


Maçka'da meydana gelen bir olayda ise, köpekten kaçarak Maçka Parkı'ndaki ağacın dalına çıkan bir kedi, itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. İtfaiye erleri ağaçtaki kediyi kurtarmak için ilk olarak ağaca merdiven dayadı. Merdiven yardımıyla ağaca çıkan itfaiye erleri kediyi aşağıya indiremeyince çareyi kediye su sıkmakta buldu. Su sıkılmasına rağmen ağaçtan inmekte direnen kedi bir süre sonra kendiliğinden aşağıya indi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...