En acı diploma! Kendisi yoktu hüzün vardı...

En acı diploma! Kendisi yoktu hüzün vardı...

YAŞAM Haberleri

Yurttan staj yaptığı hastaneye giderken trafik canavarına yakalanan Özen'in diplomasını arkadaşları aldı. Törende gözyaşları sel oldu.

Samsun'da 3. sınıfta okurken staj için hastaneye gittiği sırada otobüsün altında kalarak hayatını kaybeden Özen Arslan'ın okulunda dün mezuniyet töreni vardı. Nuri Asan Futbol Sahası'nda yapılan törende, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi Özen'in cübbesi, kepi ve fotoğrafı bir stant üzerine konuldu. Genç kızın diploması verilmek üzere arkadaşı Seren Eser sahneye çağrıldığı sırada arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Özen'in vefat etmeden 3 dakika önce sesini duyan en son kişi olan arkadaşı Seren, "Diplomasını almak tek tesellimiz oldu" dedi. Diplomayı sınıf arkadaşına veren Okul Müdürü Prof. Dr. Nermin Kılıç'ın ise ağzından şu kelimeler dökülüveriyordu: "İlk defa hayatımda böyle bir durum için sahnedeyim. Kendisini tanımadığım halde bir anne olarak ağlamıştım. Çok hüzünlüyüm. Allah Rahmet eylesin..."
Gökhan İçkilli SAMSUN İHA



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...