Çadırdan çok ötesi...

Çadırdan çok ötesi...

YAŞAM Haberleri

İngilizler Karayipler'i kendi ülkelerine taşıdı. Her türlü lüksü barındıran çadır otelde özel restoranlar, güzellik ve spor merkezleri bile var.

Dünyadaki lüks turizm sektörü, alternatifte sınır tanımıyor. İngiltere'nin Glastonbury şehrinde bir çadır otelde müşteriler için her türlü detay düşünülmüş. 150'den fazla çadırdan oluşan Pop-Up Hotel'de lüks bir tatil yerinin sunacağı her türlü hizmet var. Çadır otelde güzellik ve spor merkezleri, özel restoranlar da mevcut. Yönetici Mark Sorrill, çadır otel fikrine Karayipler'deki tatil yerleri üzerinde yaptıkları araştırma sonunda vardıklarını ifade etti. Sorrill, müşterilerine 6 güvenlik görevlisi, 3 ahçı, uşaklar ve 30 görevliyle hizmet verdiklerini söyledi. Çadırlarda benzersiz bir deneyim yaşamak isteyenlerin 5 gecelik konaklama için 8.950 sterlini (32.500 TL) gözden çıkarması gerekiyor.

nbsp;Çadırdan çok ötesi...
Çadırdan çok ötesi... nbsp;
nbsp;Çadırdan çok ötesi...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...