İhlas Vakfı'ndan 34. öğrenci yurdu

İhlas Vakfı'ndan 34. öğrenci yurdu

YAŞAM Haberleri

İhlas Vakfı'nın kurucusu merhum Enver Ören'in hedef olarak gösterdiği "81 il'e öğrenci yurdu" gerçekleşme yolunda…

Vakfın Türkiye genelindeki 34.'sü olacak öğrenci yurdunun temeli, Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde dualarla atıldı.
"İhlas Vakfı Yaşar Doğu Öğrenci Yurdu" ismiyle hizmet verecek tesisin temel atma törenine; İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Okyay, İhlas Holding Samsun Bölge Müdürü Ahmet Kadem Kaptı, Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, İhlas Vakfı Kurumsal İletişim Müdürü Şaban Çakır, Samsun Yurt Müdürü Ahmet Karaca, hayırsever iş adamı Kemal Demircioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
Törende bir konuşma yapan Vakıf Başkanı Mehmet Okyay, "Şu anda Türkiye genelinde 33 öğrenci yurdumuzda yaklaşık 2 bin 700 gencimize hizmet veriyoruz. Ayrıca yurt dışında da hizmetlerimiz var. Her sene üniversitelerden mezun olan 500 civarında yavrumuz iş hayatına atılıyor" dedi.
DUALARLA İLK HARÇ ATILDI
Temeli dualarla atılan öğrenci yurdu, 3 bin metrekarelik arsa üzerine inşa edilecek. 7 katlı, 43 oda ve 200 öğrenci kapasiteli olacak yurt, 2017 yılında hizmete girecek.

Hakan Akgün SAMSUN



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...